UDAJE SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Otkriveni svi DETALJI o venčanju!

Autor:

Zabava

07.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dina Živojinović će izgovoriti sudbonosno ,,da"!

UDAJE SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Otkriveni svi DETALJI o venčanju!

Foto: ATA Images

Dina Živojinović, unuka slavnog glumca Bate Živojinovića, uskoro će zakoračiti u brak sa svojim dugogodišnjim partnerom Aleksom Đukanovićem. Mladenci su odlučili da svoje veselje organizuju u Kragujevcu, gradu sa posebnim značajem za porodicu Živojinović.

Iako retko javno istupa, Dina se ističe svojom obrazovanošću i odlukom da studira u Parizu, poput svog brata Velibora. Njih dvoje su od šestoro unučadi Bate Živojinovića, a njihov odabir da studiraju u inostranstvu svedoči o njihovoj želji za obrazovanjem i ličnim razvojem.

Foto: Instagram.com

Dina Živojinović

 


Dina je jednom prilikom podelila svoje intimno iskustvo o svojoj vezi sa dedom Batom tokom poslednjih meseci njegovog života. Kroz ozbiljne razgovore o poslu i životu, Dina je otkrila da je tada počela drugačije da doživljava svog dedu, ističući važnost njihovog zajedničkog vremena provedenog zajedno.

Legenda jugoslovenskog glumišta, Velimir Bata Živojinović, sada večno počiva pored svoje supruge Lule, ispunjavajući tako svoju poslednju želju. Njegovi posmrtni ostaci su preneti u portu Crkve Svete Trojice u Koraćici, što predstavlja krajnji odmor za jednog od najvoljenijih glumaca na ovim prostorima.

- Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra - rekla je tada Dina, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading