KEVINA KOSTNERA SAVLADALE EMOCIJE: Glumac na IVICI SUZA u Kanu, ovome se nije nadao!

Autor:

Zabava

20.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac je zvezda novog filma "Horizont: Američka saga".

KEVINA KOSTNERA SAVLADALE EMOCIJE: Glumac na IVICI SUZA u Kanu, ovome se nije nadao!

Foto: Tanjug/AP

 "Kevin! Kevin! Kevin!" - čulo se u Kanu nakon premijere filma "Horizont: Američka saga", koji je sinoć prikazan na prestižnom filmskom festivalu. Glumac Kevin Kostner zablstao je u glavnoj ulozi u priči, koja je sudeći po reakcijama publike pobrala simpatije.

Sedmomintne ovacije i skandiranje ovog svetski poznatog imena obojile su još jedno festivalsko veče u Kanu. Na pozitivne rekacije gledalaca Kevin Kostner nije ostao imun, pa je odlučio da se ogoli do kraja i pokaže emocije. Zato je na aplauze odreagovao emotivno, a kamere su zabeležile trenutak kada je sa suzama u očima izašao pred publiku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Tokom svog govora, Kostner se zahvalio prisutnima i obećao "još tri" dela franšize "Horizont", koja bi već trebalo da dobije nastavak u avgustu.

- Žao mi je što ste morali da pljeskate toliko dugo da bih razumeo da treba da govorim - rekao je Kostner uz smeh i dodao:

- Tako dobri ljudi. Tako dobar trenutak, ne samo za mene, već i za glumce koji su došli sa mnom, za ljude koji su verovali u mene koji su nastavili da rade... Nikada ovo neću zaboraviti - neće ni moja deca - rekao je Kostner, prenosi Variety.

Slavni glumac juče je na Kanskom festivalu predstavio film na kom je radio decenijama, a uz njega je bilo petoro od sedmoro njegove dece. Ranije u toku dana, on je pozirao s najmlađim sinom Hejzom, koji igra u tatinom filmu i koji je dobio ime po glavnom junaku.

Ostvarenje "Horizont: Američka saga" je epskad priča podeljena na četiri poglavlja i pokriva širenje Građanskog rata i naseljavanje američkog Zapada. Ovu priču o Americi napisao je Kostner zajedno s Džonom Bairdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading