SAOPŠTENA HITNA ODLUKA U ELITI: Učesnici odmah USTALI, usledila urgentna PROMENA u rijalitiju (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica među takmičarima!

SAOPŠTENA HITNA ODLUKA U ELITI: Učesnici odmah USTALI, usledila urgentna PROMENA u rijalitiju (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon skandaloznog suočavanja Aneli Ahmić i Asmina Durdžića pred kamerama posle višemesečnog iznošenja prljavog veša u javnost, u rijalitiju "Elita" usledila je emisija "Pretres nedelje" i izbor potrčka za novu sedmicu. Ovog ponedeljka, ta čast pripala je ovonedeljnom vođi, Jeleni Ilić Marinković, koja je uživo u programu saopštila svoju odluku.

- Bojana i Anđelo. Uroš Stanić i Aneli. Kačavenda i Janjuš. Dovoljno je - rekla je Jelena na samom početku svog izlaganja, što je mnoge začudilo, s obzirom na to koje parove je izabrala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Izbor potrčka Elita Zadruga 7

- Što Janjuš i kuma - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Vidi se da joj se Janjuš jako dopada i da ga gleda. Kad je pričao o njoj, umiljavala mu se. Da je situacija da te želi, bilo bi drugačije. Uroš i Aneli su drugari, koji su se sto puta pomirili i posvađali. Anđelo i Bojana večiti rivali. Bili bi mi jako interesantni - istakla je supruga Ivana Marinkovića, međutim, usledio je preokret:

- Sedite, Milanko. Bojana i Anđelo sedite. Uroše, sedi. Aneli i Janjuš su mi najlogičniji za potrčke!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić izabrana za potrčka Elita Zadruga 7

- Znala sam i nije mi drago. Nije momenat uopšte, ne osećam se dobro, ima tenzije - rekla je Aneli.

- Očekivao sam ovo kad-tad, logično je. Ne ljutim se, vođa ima pravo. Ne znam šta može da se desi, ali tu smo. Da se ovo večeras nije desilo, drugačije bih komentarisao naš odnos. Neka me ne dira, neću je dirati. Ne znam šta se ovo dešava - dodao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš izabrana za potrčka Elita Zadruga 7

Inače, nakon što je otkrila svoj izbor za ovonedelje potrčke, Jelena je saopštila i ko je njena omiljena ličnost tokom njenog vođstva u "Elitu". Kako su mnogi mogli da naslute, učesnice je izabrala svog partnera, Ivana Marinkovića.

- Moram da kažem da sam razmišljala da li da udovoljim ovde ljudima i ne imenujem Ivana, ali šta ću... Ivan je omiljena ličnost - rekla je kratko Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading