JOVANA JEREMIĆ U VRELOM IZDANJU RADI ŠPAGU: Voditeljka pokazala u kakvoj je formi, mnogi mogu da joj POZAVIDE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova voditeljka zadala domaći zadatak!

JOVANA JEREMIĆ U VRELOM IZDANJU RADI ŠPAGU: Voditeljka pokazala u kakvoj je formi, mnogi mogu da joj POZAVIDE! (VIDEO)

Foto: Instagram/Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je pokazala svoj svakodnevni trening pored bazena, otkrivajući kako održava svoju formu na luksuznom imanju koje je dobila od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića. Vila koja nosi Jovanino ime postala je pravo mesto za njen intenzivan i posvećen trening.

Jovana je odlučila da pokaže svojim pratiocima na Instagramu deo svog treninga, prikazujući vežbe poput trbušnjaka, sklekova i špage pored bazena. U šortsu i topu, voditeljka je demonstrirala svoju izuzetnu formu, ističući da je za nju redovno vežbanje ključno.

 

 

- Moje telo je hram gde obitava moja duša. Ja je ljubomorno čuvam i zato moje telo mora biti moj pancir. Svakog dana se trudim da pobedim sebe, makar za 5 minuta ili 100g više. Takva sam. Volim da napredujem jer ako ne napreduješ, stagniraš - poručila je Jovana uz video. 

Pored bazena, Jovana Jeremić je uspela da stvori svoj mali raj za fizičku aktivnost na imanju u Grockoj. Ova vila, koju je dobila od svog partnera, postala je ne samo dom već i inspiracija za voditeljkinu posvećenost vežbanju i održavanju zdravog načina života.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Vila je postala centralno mesto gde Jovana svakodnevno trenira, a njen trening pored bazena samo je jedan od mnogobrojnih primera kako voditeljka vodi računa o svom fizičkom zdravlju. Ova nova faza u Jovaninom životu naglašava njenu posvećenost održavanju balansa između posla i ličnog blagostanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading