OD NAVIJAČA DO JUNAKA! Ko je Hoselu, vremešni napadač koji je REAL MADRID ODVEO U FINALE! Filmska priča!

Autor: M. M.

Sport

09.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada nije krio emocije prema "kraljevićima".

OD NAVIJAČA DO JUNAKA! Ko je Hoselu, vremešni napadač koji je REAL MADRID ODVEO U FINALE! Filmska priča!

Foto: www.profimedia.rs

Hose Luis Mato Hoselu (34), španski fudbaler, postao je junak Real Madrida zahvaljujući svom neverovatnom golgeterskom instinktu. Njegova priča sa Realom je zaista prava bajka, s obzirom na to da je prešao put od navijanja za klub do toga da ga sada vodi u još jednu završnicu elitnog takmičenja.

Hoselu je u 34. godini života postigao dva ključna gola za Real Madrid protiv Bajerna, čime je omogućio svom timu prolazak u finale Lige šampiona i meč za titulu protiv Dortmunda (1. jun, Vembli). Ovaj povratak u klub za koji je navijao još kao dete predstavlja pravu fudbalsku priču koja bi mogla da posluži kao inspiracija za filmski scenario.

Naime, sada već davne 2012. godine na društvenim mrežama pokazao je koliko mu je stalo do kraljevskog kluba. Na mrežama se od sinoć deli njegova objava u kojoj pita ljude ima li neko da mu da link da gleda Real, koji je tada igrao u finalu Kupa kralja protiv Barsleone.

 

 

Osim toga, deli se i fotografija na kojoj je bio u poseti Parizu, a povod je oduševio navijače Reala. Hoselu je, naime, putovao na finale Lige šampiona u kojem su Madriđani 2022. pobedili Liverpul sa 1:0.

Nakon što je prošle sezone doživeo ispadanje sa Espanjolom iz elitnog ranga, Hose Luis Mato Hoselu se pridružio Real Madridu na pozajmici i ispostavilo se da je upravo on taj koji je doneo sreću španskom gigantu. Iako je u svojoj karijeri igrao za veliki broj klubova, Hoselu je sada postao ključni igrač u timu i pokazao da još uvek poseduje izuzetan talenat i sposobnost da igra na najvišem nivou.

Hoselu je tokom ove sezone u La ligi postigao devet golova na 32 meča i upisao dve asistencije, dok je u Ligi šampiona postigao pet golova na deset utakmica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading