RIJANA ISKOPIRALA MILJANU KULIĆ! Pronađi razliku - Barbadošanka "skinula" Nišlijkin lični pečat, GORE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Autor: Miloš Popović

Zadruga

18.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica šokirala svoje fanove u Srbiji!

RIJANA ISKOPIRALA MILJANU KULIĆ! Pronađi razliku - Barbadošanka "skinula" Nišlijkin lični pečat, GORE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs, dragan kadic

Planetarna pop zvezda Rijana izbacila je svoj poslednji album "Anti" 2016. godine, ali i dalje važi za jednu od najpopularnijih pevačica na svetu. U međuvremenu je pokrenula nekoliko poslova i ostvarila saradnju sa mnogim poznatim brendovima, što joj je trenutno glavni izvor zarade. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rijana je jedna od najbogatijih pevačica na svetu

Rijana nastavlja da osvaja i tržište obuće, a njena saradnja sa poznatim nemačkim brendom privukla je i veliku pažnju domaće javnosti. Naime, talentovana pevačica je predstavila nove "kripersice" u zemljanim bojama, a fotošut je bio posebno zanimljiv.

Rijana se slikala u prirodi i to kao žbun, što je mnoge podsetilo na jedno od izdanja naše rijaliti-zvezde Miljane Kulić. Naime, Miljana, koja je više puta bila diskvalifikovana iz popularnog rijalitija "Zadruga" (sada "Elita"), u oktobru 2021. godine se vratila u Belu kuću maskirana u žbun.

Njeno izdanje je tada sve šokiralo, a korisnici društvene mreže Iks uporedili su Rijanino izdanje za promo kampanju sa Miljaninim kostimom.

- Sve je prva radila (Miljana) - napisao je jedan korisnik gorepomenute mreže, te podelio Miljanine i Rijanine fotografije.

Inače, Miljana se tada vratila u "Zadrugu 5" nakon niza diskvalifikacija, a te izvinila Velikom šefu.

- Ja sam imala potrebu da se izvinim Velikom šefu, oni su mene istolerisali više nego moja rođena majka. Svi su brinuli o meni. Sve sam dobijala, izvukli su me iz pakla. Rodila sam zlatno dete, sve zahvaljujući ovoj kući. Da sam ostala kući, ja ne bih mogla, verovatno bih dobila spontani. Kada sam dobila poziv jedva sam čekala da uđem. Zadrugari su se plašili da ću ih napadati pa su se folirali. Lepi Mića me je razočarao. Pročitao je pismo užasno, nije pokazao empatiju kada sam bila diskvalifikovana - izjavila je Miljana tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading