IVANA ŠOPIĆ SASULA ŠA ISTINU U OČI, NASTAO MUK U ELITI: Posle OVIH reči o Vanji, Nenad PAO na glup detalj, sve se saznalo!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić raskrinkala Nenada Aleksića Ša do srži!

IVANA ŠOPIĆ SASULA ŠA ISTINU U OČI, NASTAO MUK U ELITI: Posle OVIH reči o Vanji, Nenad PAO na glup detalj, sve se saznalo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći, u popularnom rijalitiju "Elita", takmičar Nenad Aleksić Ša imao je veoma napetu noć koja je privukla pažnju gledalaca. Na pitanje voditeljke Ivane Šopić, Nenad je odreagovao na neočekivan način, što je izazvalo sumnje kod mnogih.

Nenad Aleksić Ša, poznat po svojoj iskrenosti i otvorenosti pred kamerama, prošle noći je doživeo veoma napetu situaciju u rijalitiju "Elita". Njegovo ponašanje privuklo je pažnju gledalaca i izazvalo nagađanja o tome šta se zapravo događa u njegovom unutrašnjem svetu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šopić i Nenad Aleksić Ša

 

Kada ga je voditeljka Ivana Šopić direktno upitala o njegovom odnosu sa bivšom suprugom Vanjom Ignjatović, Nenad je počeo da se smeje na način koji je izgledao kao da pokušava da sakrije nešto. Ova reakcija izazvala je buru komentara među gledaocima, koji su počeli da sumnjaju u iskrenost Nenadovih tvrdnji o njihovom odnosu.

- Baziraj se na ovoj priči, ta priča je završena! Ja se nisam zanimao! Samo da ti kažem, ovo je vrtenje priče, ona produbljuje priču sa Stanislavom. Mene opet kažem, ne zanima da li me volela, da li ne! Nju je zanimalo! - govorio je Nenad Aleksić Ša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Vidi kako se smeje! Nenade što se smeješ? Vidiš kako se smeje, on se nikad ne smeje, on ludi... Je l' bi se iznervirao ako bi saznao da su imali nešto? - upitala je voditeljka Ivana. 

- Ovo je prebacivanje teme za njihov razgovor! - pravdao se Ša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading