NOVI ŠOK U HUMSKOJ: Partizan i dalje nema trenera - Nađ ODBIO crno-bele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je sve gotovo, ali...

NOVI ŠOK U HUMSKOJ: Partizan i dalje nema trenera - Nađ ODBIO crno-bele!

Foto: Starsport

Albert Nađ

Četiri uzastopna neuseha fudbalera Partizana, primorala su upravu kluba da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Igorom Duljejem, a kako je istaknuto u jučeašnjem klupskom saopštenju, do kraja aktuelne sezone crno-bele će predvoditi Alebert Nađ.

Međutim, da li je baš tako?

Kako prenose elektronski mediji saradnja još uvek nije dogovorena.

Gde je nastao problem?

Kako se saznaje, načelni dogovor crno-belih i Alberta Nađa bio je da dosadašnji pomoćnik vodi ekipu do okončanja aktuelne sezone, a da zatim dve strane sednu i dogovore se o eventualnoj saradnji za narednu 2024/25 takmičarsku godinu,.

Međutim, kako se saznaje, Nađ je navedenu ponudu odbio i zahteva od kluba da odmah potpiše ugovor koji bi mu garantova da će sedeti na klupi crno-belih do leta 2025. godine.

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Albert Nađ

 

Potpuno je jasno da se Partizan nalazi pred novim problemom, a da le će se i kada on razrešiti, ostaje da se vidi.

Da podsetimo, nakon što je Igor Duljaj napustio klupu Partizana, klub se suočava sa novim izazovima usled promena u stručnom štabu. Pored Duljaja, ekipu napušta i Bruno Fidalgo, portugalski stručnjak zadužen za analitiku.

Kada je reč o predstojećim obavezama, Partizan će već u četvrtak 2. maja dočekati novosadsku Vojvodinu, da bi nakon gostovanja u Kruševcu, u Humskoj gostovala lučanska Mladost. U poslednje dve takmičarske runde crno-beli će prvo gostovati Čukaričkom na Banovom brda, a zatim sledi meč sa kragujevačkim Radnički 1923 kada će se i "spustiti zavesa" na još jednu neuspešnu sezonu Fudbalskog kluba Partizan.

Crno-belima predstoji borba za očuvanje druge pozicije i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading