OVO NISTE ZNALI O BOSANCU: Harmonikaš završio jedan od NAJTEŽIH fakulteta u Srbiji!

Autor:

Zabava

30.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković se svojevremeno odlučio za muziku, iako bi mu mnogi pozavideli na diplomi!

OVO NISTE ZNALI O BOSANCU: Harmonikaš završio jedan od NAJTEŽIH fakulteta u Srbiji!

Foto: Ata images

Bosanac

Dragan Stojković Bosanac decenijama unazad je na našem estradnom nebu i važi za jednog od najuspešnijih kompozitor i aranžera na ovim prostorima. Bosanac je i vrsan harmonikaš, a malo ko zna da se školovao za nešto sasvim drugo, kao i da je studirao i završio jedan od najtežih fakulteta u Srbiji.

Naime, Bosanac je svojevremeno završio Ekonomski fakultet, ali se umesto struke, odlučio za muziku, piše "Blic".

Republika

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

Inače, Bosančeva ćerka Aleksandra Stojković Džidža nedavno je u našoj emisiji "Ispovesti" progovorila o svom odrastanju u porodici sa strogim roditeljima.

- Ja kad sam počela da izlazim, znalo se kad moram kući, ako se ne javim slučajno, a imala sam neku veliku Nokiu, budem na nekom rođendanu, sa vrata prvo dobijem šamarčinu, pa tek onda sledi razgovor, od majke, da se razumemo. Kod mene se znalo da nema spavanja kod drugarica, to nije postojalo. Moje prijateljice su znale tako muljati, kod mene to nije smelo. Sad je kao drugačije živim sama, ali uvek postoje kontrole, ja sam uvek kontrolisana i ne mogu da kažem da imam život - otkrila nam je Džidža, koja je za vreme učestvovanja u takmičenju "Zvezde Granda" znala da pusti suzu zbog očevih komentara.

- Mene su najviše boleli Draganovi komentari, kad krene da me kritikuje na televiziji pred narodom. Bila sam u fazonu jel moguce da čovek ovo govori ja pogledam mamu, zaboravim se da sam na sceni. Ona je uvek na njegovij strani i Dragan je uvek u pravu za sve. Tako je bilo i kad je moj brat odrastao. Dragan i ja se posvađamo, posle deset min se zagrlimo. Svasta kazemo jedno drugom, zapravo on meni ja njemu ne smem jer bi bio pokolj u kući. Moja majka se vodi time ti će se udati, brat vec zivi sa drugom zenom ostacu ja s njim. Realno volela bih da imam brak poput njihovog, oni su ljubav iz srednje škole ponosna sam što su opstali zajedno ovolike godine - priznala je pevačica.

Republika

Foto: Printscreen

Porodica Stojković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading