KAČAVENDINOJ MAJCI OTVOREN MOZAK: Stravičan prizor, objavljene NAJNOVIJE INFORMACIJE iz bolnice!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otvorila dušu!

KAČAVENDINOJ MAJCI OTVOREN MOZAK: Stravičan prizor, objavljene NAJNOVIJE INFORMACIJE iz bolnice!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Milena Kačavenda otvorila je dušu o zdravstvenom stanu njene majke. Podsetimo, Milena je u petak napustila rijaliti ,,Elita" kako bi obišla majku u bolnici, kojoj se slošilo, te je završila na operacionom stolu. 

U razgovoru, Milena otkriva sve traumatične trenutke kroz koje je prošla prethodnih dana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Ona je bila u bolnici jer joj se zapušio sistem za dijalizu. To je lokalna intervencija, međutim ona je taj dan pala, slomila je nos. Lekar mi je rekao šta se desilo, desilo se to da nisu mogli da je probude, kada je urađen skener video se hematom i tromb od udarca. Ja kada sam je videla, zahvalila sam joj se za sve. Ona je uvek davala savete, glava gore gazi... Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje... Zahvalila sam joj se... Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro. Znam da ne bi volela da vegetira, ona je živela kao gospođa, zanm da bi tako volela i da ode. Verujem da me čula, znam šta mi je rekla. Znam da bi mi rekla da se vratim ovde i da budem jaka - dodala je MIlena sa suzama u očima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading