PANTERA RAZVALIO ŠA: Ubacio u petu brzinu, reper ODLEPIO zbog brutalnih provokacija!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u Šimanovcima!

PANTERA RAZVALIO ŠA: Ubacio u petu brzinu, reper ODLEPIO zbog brutalnih provokacija!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" Nenad Aleksić Ša obelodanio je svoje uverenje da njegova devojka Miona Jovanović ima strah od bivšeg dečka Stanislava Krofka. Miona je ponovo priznala da žali što nije razgovarala sa njim, dok je Pantera ponovo ugrabio priliku da pecne repera. 

- Miona, zašto uporno stavljaš Stanislava gore, a Nenada dole. Tvoj stav očigledno smeta Nenadu? - upitao je Milan.

 
- Ja nemam šta loše da kažem za Stanislava da bih ga spustila, a sa Ša sam u vezi i normalno ću da mu kažem stvari koje mi smetaju. Ja kažem kako jeste. Jesam ispala go*no i trebala sam da porazgovaram sa njim. On je ušao sa onakvim stavom - rekla je Miona.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- Deluje mi kao da ima neki strah od njega, ali ne mogu da kažem, ovih pet dana prema meni je idealna. Ja nisam u trouglu, ja sam sa Mionom u vezi, a on je ušao tu i smejurija mi je da pričam o njemu. Da mi smeta, smeta mi, blam me je. Ona može da ugasi detaljisanje i ovo. Može da mu kaže aj ćao i gotovo, mozak mi radi 300, sad mi radi 600 od njegovog dobacivanja. Meni su neke stvari mnogo jasnije sa njegove stvari, Miona mi je jasna, ali neki detalji mi nisu jasni - rekao je Ša.

- Ja sam sve svoje rekao, a tu sam da komentarišem. Ona je i dalje njegova igračka, ona je ušla u vezu i bila s njim i videla njegov način razmišljanja i ponašanja. Ona priča u granicama normale ono što sme, a da se on ne naljuti - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

- Do kada će ona biti igračka, po tvom mišljenju? - upitao je Milan.

- Ja nju više ne poznajem - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading