PALE MASKE U ELITI: Bojana Pavlović obelodanila ŠOK DETALJE, ovo je svima PROMAKLO!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlovićeva raskrinkala cimere!

PALE MASKE U ELITI: Bojana Pavlović obelodanila ŠOK DETALJE, ovo je svima PROMAKLO!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef juče je takmičarima rijalitija "Elita" dao zadatak da održe debatu i to na jako zahtevnu temu. Oni su bili podeljeni u dve ekipe, a tema je bila o prijateljstvu, tačnije da li bi radije bili iskren prijatelj ili održali prijateljstvo.

Ovaj zadatak naveo je takmičare da iznesu razna dešavanja koje možda publika nije uspela da isprati, a pojedincima su pale maske, pa se razotkrilo ko o kome ima kakvo mišljenje, kao i na šta su sve spremni da urade ljudima koje smatraju bliskima. 

- Slađa ima animozitet prema Mioni zbog Stanislava, jer sumnja u njihovu emociju, a želi da se približi Stanislavu - rekao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa u Eliti

- Meni je lakše da oni nemaju komunikaciju i da bude sa tobom u vezi - rekla je Poršelina.

- Munjo, ti bi poje**o Milicu na keca i da te baš boli ku**c za Boru. Naravno da im ne smeta, Milica se tu smeje, meni je to katastrofa. Što se tiče Maje, ti si neko ko nikome ne kaže ono što misli, ja sam tebe videla tako ovde. Nikada nisi rekla korektno, nego si gledala da ublažiš. Ti znaš da tebi Slađa nikada nije bila prijatelj, da te je Miona izdala, to su stvari koje su činjenica. Ti znaš da se družiš sa Slađom da bi popunila vreme, onda si i ti neiskrena - rekla je Bojana.

- Čoveče, lupetaš gluposti. Ja znam da si varala prijateljicu napolju - rekao je Munjez.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Bojane Pavlović u Munjeza

- Šta ti je budaletino?! Anđelo je pokazao koliki je prijatelj prema Matoroj. Neko ko nekoga smatra prijateljem, nikada ne pogleda partnera. Itekako si lažni prijatelj! - rekla je Pavlovićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading