ANELIN BIVŠI OSUĐEN ZA TEŠKO UBISTVO? Mučki joj LOMIO REBRA, izneta kompletna ISTINA o njenom životu u Dubrovniku!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni detalji o Aneli Ahmić i njenom prvom bivšem dečku!

ANELIN BIVŠI OSUĐEN ZA TEŠKO UBISTVO? Mučki joj LOMIO REBRA, izneta kompletna ISTINA o njenom životu u Dubrovniku!

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta Aneli Ahmić proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Elita", a kako je vreme prolazilo mnoge šokantne istine o njenoj prošlosti su isplivale na videlo. Tako se sada na Instagram profilu izvesne Nene pojavio status, u kom su iznete tvrdnje o Anelinom prvo bivšem dečku, koji ju je, navodno, udarao i lomio joj rebra. 

Na Instagram storiju je upućen apel da ukoliko Aneli nastavi da priča laži tokom boravka na imanju u Šimanovcima, da će izvesna Nena izneti kompletnu istinu o njenoj životu, koja po svemu sudeći nije ni sjajna, ni bajna. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Instagram

 

- Zlatko Milić, osuđen za teško ubistvo, inače jedan od prvih Anelinih momaka u Dubrovniku. Lik koji joj je rebra štelovao, od rane mladosti. Nastave li... Neću imati pardona, iako sam smatrala da se neke stvari ne moraju iznositi zbog deteta, a daleko su gore, nego što možete i zamisliti. A ne zna se još uvek, ni 10 posto. Ako neko uništava živote zbog rijaliti priče, laži, mora se zaustaviti istinom - stoji na statusu koji je izvesna Nena napisala. 

Ovo za sada još uvek nije potvrđeno ni od strane Anelinine porodice, ali se prethodnih dana dosta spekulisalo o njenom bratu, ali i teškom periodu koji je proživela. 

Naime, Aneli je iznela šokantnu priču o Asminu nedavno:

Foto: youtube/printscreen

Aneli Ahmić o Asminu Durdžiću

 

- Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živeo je kod nas, Nikica je živeo kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore, on je radio, Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov lap top, kada je jedna osoba poslala poruke njemu nestajuće, on se dopisivao na telefonu, ja sam čitala poruke sa laptopa. Ja sam čitala te poruke, Asmin je to skontao, kako su dolazile te prrepiske, ne mogu ti opisati moj osećaj, poruke su bile ljubavne sa bivšom devojkom, ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je, i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doleteo u roku od 10 minuta. Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam 6-7 mesec, on je mene udarao. Otišla sam po Nikicu na gradilište, sela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo. Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me boleo, videla sam krv. Nikica me sprečavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš. Znao je da ću otići posle toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio. Nikica je na sve načine pokušao da me spreči, ali ja sam sela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala smiriti , moja drugarica - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
???

26.02.2024 12:03

Hrvatska je državljanka,unutar Eu joj pasoš ne treba,dovoljna je lična karta,ona jadna ne bila nema pojma o tome,ajde ona, ali i Nikica...