OD ASMINOVIH PARA POSLATIH NORI SE KUPUJU STVARI ZA JANJUŠA? Skandalozno otkriće - javnost ZGROŽENA!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Janjuš zgrozili javnost!

OD ASMINOVIH PARA POSLATIH NORI SE KUPUJU STVARI ZA JANJUŠA? Skandalozno otkriće - javnost ZGROŽENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića i dalje traje, a njihova maloletna ćerka Nora je nenamerno uvučena u čitavu situaciju. Pitanje o mogućem postupku oduzimanja deteta i dalje visi u vazduhu, dok se roditelji međusobno optužuju za nebrigu i nezainteresovanost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

 

Aneli je otišla u rijaliti "Zadruga" ostavivši novac kod grofice za Noru, ali prema tvrdnjama, taj novac je nestao. Asmin tvrdi da je dao 500 evra Nori, ali je i taj novac navodno završio u pogrešnim rukama. Postoji sumnja da su sredstva namenjena za Norin rođendan, zapravo, korišćena za kupovinu stvari za učesnika rijalitija Janjuša, što je izazvalo ogorčenje među pratiocima događaja.

Na društvenim mrežama se širi sumnja u vezi sa namenom novca koji je poslat za Norin rođendan, a postavlja se pitanje da li je novac zaista iskorišćen na pravi način. Ova tema je izazvala veliku pažnju među korisnicima društvenih mreža, koji željno iščekuju dalji razvoj situacije.

- Ovo je sramota, da se od para koje je Asmin poslao Nori za rođendan, Janjuš oblači od istih - piše na jednoj od grupa koje verno prate rijaliti.

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

 

Sukob između Aneli, Asmina i pomenute situacije oko novca i deteta i dalje ostaje nerazrešen. U međuvremenu, javnost i dalje prati dešavanja u rijalitiju "Zadruga" kako bi saznala najnovije informacije o učesnicima.
 

Da li je ova informacija tačna, ili pak ne, ostaje nam da saznamo u budućem periodu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

25.02.2024 06:15

verujem, na žalost, da je tako i za janjuša je NAJVEĆE PONIŽENJE...NIJE NI SVESTAN SVOJE NESVESTI...ali tako mu i treba...s kim se uhvatio u kolo...zbog kao višeg cilja...i on je zlo u svakom pogledu...S KIM SI...ONAKAV SI...