DARIJAN IZLETEO IZ ELITE NAKON HAOSA SA MILJANOM: Po hitnom postupku NAPUSTIO rijaliti! ŠOK!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešava sa učesnikom rijalitija nakon što je napustio imanje u Šimanovcima!

DARIJAN IZLETEO IZ ELITE NAKON HAOSA SA MILJANOM: Po hitnom postupku NAPUSTIO rijaliti! ŠOK!

Foto: M.M./ATAImages

Tokom jedne od emisija "Pretres nedelje" učesnik rijaliti šou-programa "Elite", Darijan Radomirović, izazvao je veliku pažnju javnosti svojom odlučnošću da sprovede DNK analizu kako bi utvrdio očinstvo nad devojčicom koju njegova bivša partnerka ne priznaje kao njegovu. Ova situacija je izazvala mnogo spekulacija, a Radomirović je bio odlučan u nameri da sazna istinu, uprkos brojnim konfuznim pričama koje su dolazile od strane majke deteta.

On je upravo zbog toga danas izveden nakratko iz rijalitija kako bi otišao na Biološki fakultet zbog uzimanja uzorka za DNK analizu. Ovaj korak, iako neobičan za okolnosti rijaliti programa, predstavlja važan korak ka rešavanju spornog pitanja očinstva. Nakon uzimanja uzorka, Darjan će uskoro saznati da li je otac devojčice.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Darijan Radumirović napustio Elitu zbog DNK analize

Podsećanja radi, nedavno je Radumirović javno priznao da je na odmoru upoznao devojku s kojom je imao avanturu, ali je bio nesiguran da li je dete zaista njegovo. Iako initialno nije insistirao na DNK testu, situacija je postala sumnjiva kada je majka deteta izbegavala potvrdu, što je navelo Radumirovića da odluči da sprovede testiranje.

Inače, nakon što je Miljana ozvaničila vezu sa Darijanom, Marija je istakla da nikako ne podržava taj odnos, ističući da je Miljana karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu svakom njenom rijaliti partneru do sad.

Od zeta nema ništa! Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine - istakla je Kulićka tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading