A SMEJALI STE SE NOVAKU ĐOKOVIĆU?! Amerikanac iznenada PODRŽAO Srbina zbog njegove "sulude ideje"

Autor:

Sport

01.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu treba neko da kaže šta da radi na terenu, ostao je u čudu Noletov dežurni kritičar Džon Mekinro.

A SMEJALI STE SE NOVAKU ĐOKOVIĆU?! Amerikanac iznenada PODRŽAO Srbina zbog njegove "sulude ideje"

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković pokušaće da savlada večeras Lorenca Musetija i tako nastavi odbranu titule na Rolan Garosu, ali i prvog mesta na ATP listi. Istovremeno, Nole će pokušati da preokrene tok dešavanja u turbulentnoj 2024. godini u kojoj nije osvojio nijednu titulu, šta više nije igrao ni finale, ali je zato već raskrstio sa dvojicom trenera i gotovo celim stručnim štabom.

Naime, posle prekida petogodišnje saradnje sa Goranom Ivaniševićem i petonedeljnog rada sa Nenadom Zimonjićem, Đoković je u Pariz poveo Borisa Bošnjakovića, prvog trenera u Teniskom centru "Novak". Ono što je još radikalnije je Noletova izjava da su ovo sve samo prelazna rešenja i da on možda uopšte neće imati trenera u budućnosti.

- Što se tiče naredne etape ili poglavlja po pitanju trenera, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će nekoga uopšte biti. Uvek sam imao trenere uz sebe, od malih nogu, pokušavam da osetim šta mi prija u ovom trenutku i što smatram da mi je potrebno, tako da, biće blagovremeno obavešteni ako neko bude došao - rekao je nedavno srpski as.

Mnogi su se smejali na te reči tvrdeći da svako mora da ima trenera. Međutim, pred meč trećeg kola u Parizu, Novak je dobio neočekivanog saveznika. Džon Mekinro, američka teniska legenda, koja je često kritikovala Noleta, sada je stala uz njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro

- To kad kažu da Đokoviću treba trener, pa to je smešno. Ne prolazi mi to da njemu neko treba da kaže šta da radi na terenu. Ako želi nekog oko sebe, to se savršeno u redu. Do sada je sve funkcionisalo i niko ni u najluđim snovima nije mislio da će osvojiti 24 slema - rekao je Mekinro.

On je nastavio u istom stilu podsećajući na Novakove ranije radove i aktuelna dostignuća.

- Sećam se kada sam gledao meč između njega i Gaela Monfisa kada su bili mladi, dobio je taj meč u pet setova. Pomislio sam, taj momak Đoković ima baš petlju. Ipak, da ste mi rekli da će osvojiti 24 grend slem titule, rekao bih vam da ste ludi. Sad pokušava da osvoji još toga i prva dva kola imao je dobar žreb. Dva momka kojima ni molitva nije pomogla da ga pobede. Videćemo kako će ići kad budu teži rivali. Đoković izgleda dobro. Bilo je par puta kada je teško disao, delovalo je kao da će da padne, ali većinu meča to nije bio problem - zaključio je Mekinro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading