PIVO I DOBRA EKIPA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Džejmi Karager ponovo cirkao sa navijačima Dortmunda

Autor:

Sport

01.06.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Milioneri" igraju protiv Reala za "ušati pehar" danas od 21 čas na Vembliju u Londonu.

PIVO I DOBRA EKIPA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Džejmi Karager ponovo cirkao sa navijačima Dortmunda

Foto: twitter.com/Tomislav Žigmanov

Fudbaleri Reala i Dortmunda sastaće se večeras na Vembliju u finalu Lige šampiona (21.00). Biće to Madriđanima prilika da osvoji 15. "ušati pehar", dok "milioneri" igraju za prekid posta i drugu titulu koju sanjaju još od 1997. godine. Međutim, sve oči sveta biće uprte ne samo na 22 fudbalera na terenu, već i na ostatak zelene površine, tribine, pa i prostor oko jednog od najčuvenijih stadiona na svetu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Pivo ide uz "žuti zid": Navijači Dortmunda

Španska i nemačka ekipa imaće veliku podršku svojih navijača i svima je važno da ne dođe do incidenata kao na ranijim finalima, niti sa domaćim engleskim pristalicama. Međutim, jednom Englezu Nemci su prirasli za srce i jedva je čekao njihov dolazak. U pitanju je legendarni Džejmi Karager, koji je opet uživao u pivu sa navijačima "žutog zida". Podsetimo, kada je Dortmund pobedio PSŽ sa 1:0 PSŽ u prvom meču polufinala Lige šampiona, on je vidno pijan uradio intervju sa mladim fudbalerom Džejdonom Sančom. Ispostavilo se da je to zbog piva, a prema ličnom priznanju popio ih je osam. Sada je nastavio gde je tada stao.

Karager je uživao u druženju sa navijačima, pevao sa pivom u ruci i izazvao smeh svojim komentarima. Ovaj neobičan prizor privukao je pažnju javnosti i pokrenuo brojne reakcije na društvenim mrežama. Video snimak na kome Džejmi peva sa navijačima dan pred finalnu utakmicu protiv Reala Madrida izazvao je veliku pažnju. Uzvik "Gde ste sada,  Madrišani" odjeknuo je u pozadini, što je izazvalo smeh i oduševljenje među prisutnima.

 

 


Reakcije navijača na Karagerov povratak bile su izuzetno pozitivne. Neki su ga uporedili sa sobom, dok su drugi izrazili nadu da će se pridružiti slavlju ako osvoje "ušati pehar". Sada ostaje da se vidi da li će Englez moći da uživa u pivu tokom finalne utakmice, a sigurno je da nas očekuje uzbudljiv meč.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading