SLIKA ANELI AHMIĆ KOJA ĆE VAS FRAPIRATI: Javnost zgrožena, niko ne može da je PREPOZNA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se desilo učesnici Elite?

SLIKA ANELI AHMIĆ KOJA ĆE VAS FRAPIRATI: Javnost zgrožena, niko ne može da je PREPOZNA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Društvene mreže su nedavno eksplodirale od komentara nakon što se pojavila slika Aneli Ahmić, poznate rijaliti učesnice, na kojoj je bila bez šminke i na prvi pogled nije ličila na sebe. Ova pojava je izazvala lavinu reakcija i pokrenula raspravu o uticaju šminke i fotošopa na percepciju stvarnog izgleda javnih ličnosti.

Slika Aneli Ahmić bez šminke izazvala je iznenađenje među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su bili iznenađeni njenim prirodnim izgledom i komentarisali kako se razlikuje od slike koju su navikli da viđaju na ekranu. Ovo je podstaklo diskusiju o pritisku koji javne ličnosti osećaju da uvek izgledaju besprekorno, kao i o uticaju fotošopa i profesionalne šminke na percepciju stvarnog izgleda.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Aneli Ahmić

Mnogi fanovi su iskazali podršku Aneli Ahmić nakon objavljivanja ove slike, ističući važnost prihvatanja sopstvenog izgleda i autentičnosti. Neki su pohvalili hrabrost učesnice što je pokazala svoj prirodni izgled i istakli da je i bez šminke prelepa. 

Pojava slike Aneli Ahmić bez šminke je podstakla mnoge da razmišljaju o stvarnom izgledu javnih ličnosti i pritisku koji osećaju da uvek izgledaju besprekorno. Ova slika je pokrenula diskusiju o važnosti autentičnosti i prihvatanja sopstvenog izgleda, kao i o uticaju fotošopa i profesionalne šminke na percepciju stvarnog izgleda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading