ŠOK PREOKRET U ELITI: Ovaj spoj niko nije očekivao, preko noći zaboravili na sve!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brutalnog vređanja zakopali ratne sekire!

ŠOK PREOKRET U ELITI: Ovaj spoj niko nije očekivao, preko noći zaboravili na sve!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon turbulentnih svađa i problema, Maja Marinković i Uroš Stanić su iznenadili sve svojim neočekivanim ponašanjem. Umesto nastavka konflikata, njih dvoje su odlučili da zaborave sve nesuglasice i zajedno stvore pozitivnu atmosferu u Beloj kući. Njihov osmeh i zajednički ples na stolu ostavili su sve prisutne u čudu, ali i nadom da se stvari mogu promeniti.

Maja i Uroš su svojim veselim raspoloženjem uspeli da prenesu pozitivnu energiju na sve ukućane, pokazujući da i najveći problemi mogu biti prevaziđeni, ali poznavajući njihove karaktere nikog ne bi začudilo da se ova situacija promeni već u nastavku dana i da žestoko zarate. 

Mnoge je na društvenim mrežama iznenadilo kako su jedno drugom tako olako zaboravili sve što su izgovorili, pogotovo jer je Uroš tokom družćenja sa Aneli Ahmić bio izričit da Maju nikad neće prihvatiti i na njen račun je izgovarao strašne stvari. 

Takođe, ni Maja njena nije ništa više štedela, pa je znala svašta da mu kaže, ali se ipak situacija promenila kad su ga Aneli i Marko Janjušević Janjuš zvanično otpisali, pa je utočište našao kod Maje i sigurnost u druženju sa njom. 

Republika

Foto: E stockk

Aneli Ahmić, Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš

Na društvenim mrežama mnogi smatraju kako je Stanić spreman na sve samo kako bi se dopkoap kadra i aktuelnih tema u rijalitiju, pogotovo otkako su komšije iznele da je svoju "tragičnu priču" izmislio i da ga otac nije maltretirao, kako je otkrio Blic. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading