JANJUŠ ĆE SE SLOMITI KAD VIDI MAJKU! Maja emotivna zbog pomena Markovog brata Mihaila, evo šta je komentarisala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On više ni nema onaj svoj humor otkako mu je preminuo brat. Ko zna šta je njemu u glavi sad pred pomen, pričala je Marinkovićka.

JANJUŠ ĆE SE SLOMITI KAD VIDI MAJKU! Maja emotivna zbog pomena Markovog brata Mihaila, evo šta je komentarisala! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages, Instagram

Učesnica Elite Maja Marinković razmišlja sve vreme kako je njenom bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu, koji treba da se pojavi na pomenu brata Mihaila Janjuševića u Prijepolju. Ona se poverila cimerima u dvorištu Bele kuće, pa je rekla da nikome ne bi poželela da oseti takvu bol, zbog sudbine kakvu je doživeo Janjuš.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- Meni je mnogo žao Janjuša! Teško mu je da podnese sve ovo. On više ni nema onaj svoj humor otkako mu je preminuo brat. Ko zna šta je njemu u glavi sad pred pomen. Nikome ne bih poželela tako nešto. Mislim, on se drži dobro, rijaliti mu je dosta skrenuo misli, ali to nije dovoljno - pričala je Marinkovićka, pa je potom dodala:

- Teško će da mu bude kad vidi majku i ostale. Ima on još jednog brata, samo se nadam da će sve to da izdrži i da će biti na nogama. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Mihailo Janjušević

 

Inače, ekipa našeg portala bila je u Prijepolju uoči pomena Janjuševog brata Mihaila Janjuševića. Tamo ispred porodične kuće nikoga nismo zatekli, bilo je upaljeno samo jedno svetlo i iz dimnjaka je izlazio gust dim. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Mihailo Janjušević pomen

 

Marko je već u rijalitiju počeo psihički da se priprema za sve što ga čeka.

Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - govorio je u suzama juče Janjušević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

02.02.2024 05:09

ŽELIM DA VERUJEM DA GA JE NEKO UREKAO...JER NIJE NORMALNO DA IMA SEKS...ZALJUBLJENOST,,,U...Ž...A---S---ALI SVE TO ŠTO RADI SA NJOM...KOSI SE SA PRAVOSLAVNIM KANONIMA