DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM ANELI AHMIĆ? Pogledajte kako Janjuševa devojka NE ZNA da skuva pirinač - OCRNILI je na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se i dalje ne snalazi u kuhinji, novi snimak postao viralan!

DA LI JE OVO NAJVEĆI BLAM ANELI AHMIĆ? Pogledajte kako Janjuševa devojka NE ZNA da skuva pirinač - OCRNILI je na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić ne prestaje da šokira domaću javnost svojim ponašanjem, neznanjem i bezobrazlukom. Juče je tokom radio-emisije "Amnezija", koju je vodio njen partner Marko Janjušević Janjuš, odlučila da skuva ručak, a snimak je postao viralan.

Naime, Aneli je još jednom pokazala da se ne snalazi u kuhinji, a ovog puta zbog pirinča, koji je, kako su primetili gledaoci rijalitija, skuvala kao da su makarone. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u kuhinji

- Dobro, nema veze, neka odstoji to tako - rekla joj je Marija Malivuk, koja ju je tešila.

Publika se još jednom šokirala. "Domaćica skuvala rižu kao da su makaraone", "Sunce moje, žena 30+, majka, a rižu ne zna da skuva", "Samo još vrhje dodaj i to je to", "Vidi ti naše domaćice kako ona piričan krndelja sa onom kašikom kao palentu, a sve u onom ružičastom tedi kaputu", "Ala meša pirinač kao da pravi puding. Nećemo joj zameriti, ipak, videli smo da od svega najbolje zna da meša, barem 2 puta na dan, nekad se zadesi i 3", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Drugi su primetili i da Aneli ne poštuje higijenu u kuhinji, a zamerili su joj to što je sve vreme kuvala u kaputu, koji se sigurno umirisao posle njene egzibicije u kuhinji.

"Odvratna, gadna, masna, fuj, fuj", "Kuvaju u kaputima?!?!", "Roze bundica se ne skida u kuhinji i mirisama", neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

01.02.2024 09:39

Nema " nikoju skolu ". Ne zna ni osnovnu hranu da spremi. Zna da se hefta. Zna da joj urade tetovaze. Zna da se sminka . Znacda joj urade estetske operacije. Koji je ovo odron od zene ?

Dostojanstvo

01.02.2024 12:57

Ovako to rade dostojansrvene majke, supruge, devojke, u 35 -oj godini života. A reče ona kako je bila savršena žena i majka koja je sedela kući i kuvala ručak mužu koji je bio oduševljen njome... Ako nezna skuvati rižu, kako joj onda uspeva skuhati neko varivo, gulaš, pečenje, sarmu.. a muž bude oduševljen njenim kuvanjem (ina je to izjavila pre par meseci ).? Kod nje se primećuje da je dosta aljkava. Snimak kuće i otpada oko kuće nam najbolje pokazuje u kakvim uslovima ona živi i koliko je lenja ako nije u stanju očistiti prostor u kojem živi i detetu omogućiti da se igra i boravi u lepom i čistom okruženju. Voditelj uporno ponavlja da je Asmin rekao da nemaju struie i vode a to nije istina. Rekao je da nemaju grejanja i tople vode (čovek je sigurno mislio na centralno grejanje i toplu vodu iz tog sistema ili da nemaju grejanje u svim prostorijama kuće a to je mnogo potrebno ako imate malo dete u kući ). Da Aneli nema pomoć Miće, Đedovića i Janjuša ili, da je udaljite od njih 7 dana, svi odgovori i objašnjenja bi bili drukčiji. Ovako, oni je pripremaju i smišljaju obrazloženja, uskaču i preuzimaju njene odgovore na postavljena pitanja kad ona zabrlja. Možds nije ni važno znati kuvsti i očistiti prostor oko kuće, možda malo dete voli da jede rižu po Anelinom receptu, možda Anelli i ne laže baš sve, možda se i sestra opameti pa svojim nepromišljenim izjavama još više otežava sve , nego će da se smiri ....,možda? Ima Aneli i drugih kvaliteta sem kuvanja i urednosti, kažu neki posmatrači i da ona dostojanstveno i odlično "jaše" 2 - 3 puta svakodnevno a to obožsvaoci vole gledati i šalju poklone.