PUČE BRUKA U ELITI: Maja pod jorganom IZVAĆARILA Janjuša, nije birala način da dođe do VRELE AKCIJE!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u Šimanovcima!

PUČE BRUKA U ELITI: Maja pod jorganom IZVAĆARILA Janjuša, nije birala način da dođe do VRELE AKCIJE!

Foto: printscreen/RTVPink

U danajšnjoj emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do žestoko svađe Maje Marinković i Marko Janjuševića Janjuša, zbog njenog ogovaranja Aneli Ahmić. Nakon što je emitovan klip na kom Maja pljuje Janjuševu sadašnju devojku nastao je haos za crnim stolom. 

- Ja sam se u Janjuša zaljubila, mi se volimo, njih dve su otkačene bivše. Maja bi odma spavala sa njim da je on hteo, uvlačila mu se u krevet, čim se vratio - poručila je Aneli. 

- Je l' bi se vaš dve j*bale sa mnom, pa nas komentarišete,? Ti si mene mazila onu noć, htela si da se j*beš sa mnom, našli ste na nju nešto da udarate. Vas dve nemate nikakav kredibilitet, one su kao slobodne i mogu da se j*bu po celoj kući. Ti nema napolju sa kim se nisi j*bala, sa svim oženjenim muškarcima. Po kojim ti pravima pričao o Aneli, bila si sa svakim oženjenim, svi redom košarkaši oženjeni su spavali sa tobom - pobesneo je Janjuš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Janjuš svađa

- Ova tvoja ku*va ima kući dete, a tu radi svašta po rijalitiju. Ja se nisam ni jednom j*bala ove sezone. Ona kao glumi žrtvu, hoće da joj uzmu dete, a j*bava se po rijalitiju, ti si kao prepodobna mati neka. Ja nisam kao ti da povraćam po žurci, a imam dete kod kuće. Janjuš je ovako skakao i za mene kad smo bili zajedno, to nije ništa novo, on bi uvek odbranio neodbranjivo - odbrusila je Maja.

- Sve ću ja vas moralistkinje da razbucam ovde, ti ćeš nekome da govoriš kakva je majka, kad rodiš svoje dete pa onda pričaj - nastavio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading