NAKON SAHRANE ROĐENOG BRATA, JANJUŠ UHVAĆEN U BEOGRADU: Ovako se priprema za povratak u Elitu?!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se vratio u Beograd, nakon što je sahranio mlađeg brata Mihaila.

NAKON SAHRANE ROĐENOG BRATA, JANJUŠ UHVAĆEN U BEOGRADU: Ovako se priprema za povratak u Elitu?!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Mihajlo Janjušević, mlađi brat poznatog učesnika rijalitija "Zadruga", Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u svom iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu, prijatelje i široku javnost u šoku.

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se emotivno oprosti od svog brata Mihajla putem društvene mreže Instagram. Objavio je fotografiju na kojoj su tri brata zagrljena još od detinjstva, simbolizujući snažnu vezu koja ih je spajala. Iznad njih se nalazi slika Mihajla sa koferima, simbolično prikazujući odlazak i rastanak.

Mihajlo Janjušević je sahranjen na večni počinak na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće u Prijepolju. Prizor na sahrani slomio je mnoga srca, jasno pokazujući koliko je gubitak Mihajla teško pao njegovoj porodici i prijateljima.

Republika

Foto: republika

Marko Janjušević Janjuš na sahrani brata Mihaila

 

Nakon što su sahranili Mihaila u Prijepolju, Janjuš se vratio u Beograd, a sada je uhvaćen u jednom elitnom delu Beograda - Beogradu na vodi, kako prenosi Blic.

Marko je došao taksijem, nakon čega je ušao u zgradu. Bio je vidno neraspoložen, te je jasno da je bol i te kako prisutna.

Nedavno je isplivala poslednja Mihajlova objava od septembra ove godine, u kojoj spominje starijeg brata s kojim nije bio preterano blizak, a u kojoj je objasnio da mu nije jasno zbog čega mu ljudi zameraju što živi život na način na koji želi, kao i što drugima smeta ako se on eksplicitno fotografiše i sve postavlja na društvene mreže.

- Stigla mi je 101 poruka vezano za mog brata Marka i njegovo učešće u rijaliti-programima. Evo da se oglasim prvi i poslednji put što se toga tiče. Ne gledam mnogo televiziju, iskreno, pogledao sam malo prvu sezonu "Zadruge" i to je sve. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i Tik-toka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme. Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj. Znam da je tamo nekoliko godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene jer živimo dva različita života - napisao je tada Janjušev brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading