NOVI UDARAC ZA JANJUŠA: Tek par dana nije u Eliti, a već je najavljeno POMIRENJE Aneli i Asmina!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević siguran da će se Ahmićeva vratiti bivšem i da od ljubavi sa zadrugarom nema ništa!

NOVI UDARAC ZA JANJUŠA: Tek par dana nije u Eliti, a već je najavljeno POMIRENJE Aneli i Asmina!

Foto: ST/P.Divac, Pink

Sinoć je na televiziji Pink odežana još jedna "Elitovizija", u kojoj su stručni žiri činili Dejan David DragojevićMiki Đuričić i Dejan Milićević. Pobednik pete sezone "Zadruge" nikog nije štedeo, pa tako ni Aneli Ahmić, koja je sinoć nastupala sa Urošem Stanićem

Za mene nije borba kada samohrana majka uđe u rijaliti i ostavi ga kod babe i dede, ali te podržavam u nameri da se udaljiš od čoveka koji je za svoje dete u stanju da izgovori neke stvari. Deset meseci rijalitija je dugačak period, za sve je potrebna velika priprema. Britka si na jeziku, podržao sam te tokom svađe sa Stanijom. Ne podržavam odnos s Janjušem, jer ste roditelji, treba tome da se posvetite. Mislim da ćeš se pomiriti sa Asminom, jer ako ti je novac razlog što si ušla u rijaliti, onda ćeš se vratiti na staro njemu. Uroše, svaka ti čast. Janjuš i ti ste bili najzanimljiviji na tiktoku, definitivno - rekao je Dejan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević

- Uroše, Janjuš i ti jeste bili zanimljivi, ali shvati da ne treba da diraš nekog kad uše u crveno. Previše si teatralan. Aneli, ja nisam bio prijatelj sa Kijom i Dejanom, ali pored toga što su bili prevareni, bili i zanimljivi kao ličnosti. Ti nisi takva. Što misliš da si ti zanimljiva? - upitao je Miki.

- Zbog svog izgleda - istakla je Aneli.

Inače, Janjuš trenutno nije u rijalitiju zbog porodične tragedije. Njegov najmlađi brat Mihailo izvršio je samoubistvo, zbog čega je bivši košarkaš napustio imanje u Šimanovcima. On i Aneli nisu imali razjašnjene odnose, a sigurno mu ne bi bilo svejedno da čuje kako mnogi smatraju da će se ona pomiriti sa bivšim i da je folirala odnos sa njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Una

30.12.2023 11:50

Najbolje za buducnost njene kcerke je da se pomiri sa muzem.Stanija treba da shvati da je razrusila dom jedne porodice.Toliko pratilaca ima na instagramu valjda ima neki slobodan muskarac za njeno golo dupe.Janjus nikako nije dobar za Aneli.Ima dijete i zenu koje neizmjerno voli sa svima ostalim se samo igra ali zena mu je na 1 mjestu.

Zolander

30.12.2023 13:01

Aneli dodji sebi dok jos imas kome .Gledam sinoc snimke od oktobra bila si najbolja riba rijalitija a sada imas barem 25 kg vise .Zeno sta radis od sebe, ako te nervoza rastura, idi kuci ,doci ces do 120 kg do jula.Stalno si gladna kod Asmina si bila najbolja riba.Crni Janjuse sta uradi od zene sa popovanjima