ANĐELO DIVLJAČKI ZGRABIO ANITU: Bacao je po Beloj kući, njena reakcija će vas šokirati (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

22.12.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrele strasti u Eliti!

ANĐELO DIVLJAČKI ZGRABIO ANITU: Bacao je po Beloj kući, njena reakcija će vas šokirati (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković je odlučio da pokaže svoju neverovatnu snagu tako što je izveo impresivan podvig - podigao je Anitu Stanojlović sa garniture, stavio je na kolena i ponovo spustio na garnituri. Ovaj neobičan potez privukao je pažnju prisutnih, a Anita je sve vreme imala osmeh na licu dok je Anđelo demonstrirao svoja zavodnička umeća.

Inače, kada je konačno uspeo u svom poduhvatu, Anita se nije mogla suzdržati, te je počela glasno da se smeje, što je dodatno doprinelo neobičnoj situaciji. Ova situacija u Beloj kući je zaintrigirala mnoge, a gotovo svi su bili mišljenja da je samo pitanje trenutka kada će aktuelni učesnici "Elite" ozvaničiti vezu.

Podsećanja radi, nakom emisije "Gledanje snimaka", Anita se ranije pripremila za krevet, pa otišla u izolaciju, a potom je stigao i Anđelo, koji je želeo da udari čežnju svojoj cimerki. Skinuo se u donji veš, pa defilovao u izolaciji, a Stanojlovićeva nije skidala pogled sa njega.

Inače, Anđelo je nedavno u emisiji jasno stavio do znanja Aniti da neće biti u vezi sa njom, te da od njega to ni ne očekuje:

Drago mi je da je nasmejana i vedra, uvek je lepše to nego kada je neko tužan. Ja sam rekao da ona meni prija i lepa je, ali sam rekao da ne želim prerano da govorim i razmišljam o vezi. Još je rano, nismo se upoznali. Ja ni napolju nema ozbiljne veze i tako živim. Nije mi normalno da ovde uđem u vezu - poručio je Ranković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Anita Anita Elita anita zadruga anita i matora anita i matora akcija Anita i Matora Elita Anita i Matora Zadruga matora i anita matora i anita akcija Matora i Anita Elita matora i anita zadruga Matora Matora Elita matora zadruga Anita i Anđelo anita i andjelo andjelo i anita Anđelo i Anita Andjelo Elita Andjelo Zadruga Andjelo Rankovic Anđelo Ranković Anđelo Ranković biografija Anđelo Ranković Elita Anđelo Ranković zadruga Anita Stanojlović Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Zadruga anita stanojlović godine anita stanojlović godište

Komentari (0)

Loading