MATORA ZLOSTAVLJALA ANITINO DETE?! Stravični detalji haosa iz stana u kom je živela sa Anitom, ko zna ŠTA MU JE RADILA!

Autor: P. R.

Zadruga

22.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović otkrila šok informacije!

MATORA ZLOSTAVLJALA ANITINO DETE?! Stravični detalji haosa iz stana u kom je živela sa Anitom, ko zna ŠTA MU JE RADILA!

Foto: TV Pink/printscreen

Angelina Stanojlović, majka aktulene učesnice "Elite", Anite Stanojlović, nedavno je gostovala u lajvu na TikToku kod voditelja Osmana Karića. koja je tom prilikom otvorila dušu i podelila svoje viđenje situacije između njene ćerke i Jovane Tomić Matore, sa kojom je još uvek zakonski u braku.

Naime, Angelina je prvi put govorila o mnogim detaljima koji do sada nisu bili poznati javnosti, a iako su Tomićeva i Anita iznele dosta "prljavog veša", po svemu sudeći, tu nije kraj. Ovog puta dotakle se unuka Alekseja, za kojeg je istakla da "ko zna šta je preživeo u Beogradu".

- Đedović priča da treba da ga nema, da ga udari voz, da je agresivan i da udara narod po putu. Sinoć sam plakala, uzeo je neke minđuše i viče: "Baba, ovo je od moje Anite" i gleda neku sliku i kaže: "Vidi, kako je lepa moja mama". Ko zna šta je on preživeo u Beogradu, iskreno. Svađale su se one i dok su bile napolju. Čula sam da su se posvađale i Matora je Anitu izbacila na ulicu noću, sa detetom. Samo da Anita pukne i sve će ona da ispriča. Ja znam za priču da se Anita javila Jovaninoj drugarici i da ju je pitala da li može da dođe s Aleksejem. Da bi ta ista Jovana poslala drugarici poruku da ih ni slučajno ne primi - rekla je Angelina, a onda se nadovezala:

 

 

- Kad su dovele Alekseja ovde, kako bi ušle u Zadrugu, kod mene su ga dovele, a posle par dana ga je uzela druga baba i otišli su na more. Žena mene zove i plače, kaže mi da Alekseju nije dobro iz čista mira se baci i dete vrišti i plače. Ko zna kakve je on traume tamo doživeo - zaključila je Agelina Stanojlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Smešni ste

22.12.2023 23:41

Da li vi stvarno verujete u to!? Ako je da, e svaka vam čast.

Ррррр

23.12.2023 00:06

Верујем Ангелини. Матора је зла сетите се 6 задруга и кварно понашање.

ELENA

24.12.2023 13:12

u ovo verujem i sigurna sam jer je kepec bolesno kvarno i osvetoljubivo stvorenje