DA LI JE OVO BALKANSKA VERZIJA SERIJE "PRIJATELJI": Isplivala NIKAD VIĐENA fotografija na kojoj su Ksenija Pajčin i Dragana Mirković (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni voditelj Minimaks umeo je da spoji nespojivo, pa su kod njega u isto vreme gostovali pevači, umetnici, političari i ostale javne ličnosti.

DA LI JE OVO BALKANSKA VERZIJA SERIJE "PRIJATELJI": Isplivala NIKAD VIĐENA fotografija na kojoj su Ksenija Pajčin i Dragana Mirković (FOTO)

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, S. Pikula

Jedan od najpoznatijih voditelja na ovim prostorima Milovan Ilić Minimaks tokom blistave karijere u svojim emisijama ugostio je najveća imena sa domaće estradne scene, a danas se svaka uspomena na taj period smatra dragocenom.

Takva je i fotografija, koja je isplivala na društvenoj mreži Instagram, a na kojoj je u "Maksoviziji", 2000. godine, domaćin Minimaks sa legendarnom Ksenijom Pajčin, mađioničarem Big Laletom, nekada uspešnom manekenkom Katarinom Rebračom, čuvenim Hašimom Kučukom Hokijem i velikom folk zvezdom Draganom Mirković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- "Mnogo skupa fotka", "Na ovoj slici izgledaju kao balkanska verzija serije "Friends", To su bila lepa vremena one prave estrade", "Minimaks", "Prelepotica Ksenija"... - nizali su se komentari ispod nikad viđene fotografije.

Podsećanja radi, u Minimaksovim emisijama, 80-ih i 90-ih godina, gostovali su zajedno političari, umetnici, estradne ličnosti, što je bila novina za to vreme. Bio je, između ostalog, književnik, novinar, aforističar, ali je za sebe često govorio da je po zanimanju Minimaks.

Mnogi pevači i pevačice postali su zvezde upravo zahvaljujući Minimaksu, jer su se prvi put predstavili javnosti u njegovim emisijama, a postoji anegdota da je baš on Fahreti Jahić, nadenuo umetničko ime Lepa Brena.

Kultnu emisiju "Maksovizija" vodio je pod sloganom "Minimum govora, maksimum muzike", ali je ostao upamćen baš po onome što je govorio.

Emisiju je uvek završavao tako što bi zagrlio neku od atraktivnih gošći, poželeo gledaocima laku noć i šeretski dodao: "A ja ću se već nekako snaći".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading