ANELI AHMIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Janjuš je slomio u delove, napeta situacija u Eliti!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić otvorila dušu!

ANELI AHMIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Janjuš je slomio u delove, napeta situacija u Eliti!

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičarka Aneli Ahmić u emisiji ,,Pitanja novinara" progovorila je o raskidu sa Markom Janjuševićem Janjušem, što je izazvalo muk u Beloj kući. Aneli je otvorila dušu, te ispričala sve detalje zbog čega je došlo do sukoba sa Janjušem, te kako se ona oseća sada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Užasno, katastrofa, rekli smo jedno drugom preteške reči koje nemaju opravdanje, ni izvinjenje. Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta, ali me je to u tom momentu potaklo. Sve reči koje mi je rekao, doživela sam nervni slom i nisam više ni znala šta izgovaram. Katastrofa, desila se katastrofa o kojoj nisam mogla ni sanjati da će se desiti, pogotovo sa njim - rekla je Aneli.

- Ne znam šta da ti kažem po tom pitanju, nije sada momenat da pričam o tome. nisam smatrala da smo u vezi, jer dvoje ljudi koji su u vezi, ne ponašaju se ovako. Kada se posvađaju, da on provodi vreme sa Jovanom ili bilo kojom drugom devojkom. Ja Jovani kada nešto kažem, ona mi kaže: "Videćemo kada se Jaško vrati kome će se vratiti", to mi daje za pravo da mislim da on njoj priča isto što i meni, ali mislim da je to neka njena iluzija - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading