ŠOK-BOMBA MAJE MARINKOVIĆ UŽIVO NA PINKU: Trudnoj Aleksandri Nikolić priređen novi HLADAN TUŠ, na ovo će Car morati da reaguje!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je javno priznala da i dalje voli Filipa Cara i da bi volela da ga rastavi od trudne Aleksandre.

ŠOK-BOMBA MAJE MARINKOVIĆ UŽIVO NA PINKU: Trudnoj Aleksandri Nikolić priređen novi HLADAN TUŠ, na ovo će Car morati da reaguje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Maja Marinković je šokirala sve priznanjem da i dalje voli Filipa Cara i da ga nije prebolela, a onda se osvrnula na trudnoću Aleksandre Nikolić, pa dodatno zaprepastila:

- Da, i dalje volim Cara, imam emocije, ja ću biti iskrena, kao i uvek. Ovi ljudi ovde ne znaju, ali napolju znaju da smo mi sve vreme pisali, da smo bili u kontaktu, Aleksandra i on su zbog toga i raskinuli. Ne mogu da kažem da patim, ali i dalje ga volim da - priznala je Maja.

- Ja sam je samo zamolio da u mom prisustvu ne govori ništa ružno ni za Filipa, ni za Aleksandru. ja samo moram da otkrijem koliko me je puta Maja pitala da li i kada Car ulazi - otkrio je Zola.

- Ja nisam govorila ništa ružno, ali mene ne zanima, svakako bih se dopisivala sa njim, i da sam znala da je Aleksandra trudna, ja se ne foliram. Pazite kome pravite decu i koga birate za ženu - nastavljala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

17.11.2023 14:46

Joj ova jadnica umire za Carem, a on je nikad nije priznao bi za devojku. Bila mu u vise navrata kombinacija. A zna se ko su te devojke.