"BAVILA SE NAJSTARIJIM ZANATOM, BRUKA CELE FAMILIJE" Maja Marinković udarila na TRUDNU Aleks, pa dokrajčila Cara, otkrila sve o SKRIVENIM POZIVIMA!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o trudnoj Aleksandri Nikolić i Filipu Caru!

"BAVILA SE NAJSTARIJIM ZANATOM, BRUKA CELE FAMILIJE" Maja Marinković udarila na TRUDNU Aleks, pa dokrajčila Cara, otkrila sve o SKRIVENIM POZIVIMA!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Starleta Maja Marinković večeras ulazi u ,,Elitu 7", a tim povodom je porazgovarala sa voditeljkom Anom Radulović. Maja se dotakla i odnosa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Podsetimo, Maja je iznela sve dokaze i prepiske sa Carem koje joj je slao, dok je bio sa trudnom Aleksandrom, na šta se Marinkovićeva nadovezala:

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

 

- Ja im želim svu sreću, verujem da uživaju i da im je lepo. Oni su samo pokazali ko su i šta su, kad su prešli preko onih stvari, ja sam rekla istinu. Ja svaku vezu ojačam, Subotar (Peca vijagra) kako je procvetao, pa Lemur... Skriveni brojevi mene non-stop zovu, ne mogu da tvrdim da je on to, ne bih mu ni davala na značaju, ona je meni gora od njega, ona dođe ovde i kaže da je trudna, da je tuče, pa i treba da briši pod sa njom, kad je prešla preko toga - poručila je Maja, pa dodala:

- Bruka na nivou cele familije! Svi znamo kakva je njena prošlost, da ne spominjemo Bujanovac, što je Filip sam pominjao i te radnje najstarijeg zanata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

13.11.2023 22:55

Plasticarka i Dragojevic hoce da crknu sto su Car i Aleks zajedno. On tuzan juce kao ne interesuju ga pa onda ogavna recenica gde predvidja da ce im dete u dom. Kao zaljubljen, a ustvari umire za Aleksandrom. Ova vulgarna plasticarka kao zelim im sve najĺepse, a odmah zatim Bujanovac. Umrece za Carem. Bas je smesna.