SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O ANĐELI ĐURIČIĆ: Starleta zavijena u CRNO, evo šta joj se desilo!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić podigla je veliku prašinu na Instagramu!

SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O ANĐELI ĐURIČIĆ: Starleta zavijena u CRNO, evo šta joj se desilo!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Starleta Anđela Đuričić na Instagram profilu napravila je totalnu dramu zbog nove objave. Naime, bivša zadrugarka objavila je stori na kom je pozirala ispred ogledala, a ono što je sve zabrinulo jeste crno srce u obliku emotikona koje je objavila. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

Mnogi su pomislili da je Anđela u nekoj žalosti, ali kada se malo bolje zagleda, jasno je zbog čega je objavila baš crno srce. 

Ona je bila obučena u crni gornji deo, imala je crnu traku, kao i crne naočare, pa se s toga može zaključiti da joj je to jedna od omiljenih boja. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

Podsetimo, bivši zadrugar Zvezdan Slavnić bio je gost Osmana Karića u njegovoj TikTok emisiji "Kralj Elite". Osman je započeo sa Zvezdanom razgovor o njegovoj bivšoj devojci Anđeli Đuričić, a onda je Slavnić otkrio da je ona protiv njega spremila novu tužbu i da je za svedoka pozvala bivšu devojku Moke Slavnića, opersku pevačicu Tamaru Nikezić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mili

04.11.2023 18:35

Mislite voditeljka