ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA CARA I ALEKS: Evo šta se dešava u Crikvenici nakon pomirenja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" pokazala privatnu prepisku.

ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA CARA I ALEKS: Evo šta se dešava u Crikvenici nakon pomirenja! (FOTO)

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car, bivši učesnici rijalitija "Zadruga", su šokirali javnost svojom odlukom da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Trudna starleta je sinoć stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj blagosloveni stomak. Prva zajednička fotografija nakon pomirenja je objavljena, ali mnogi fanovi nisu podržali ovu Aleksandrinu odluku.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, ATA Images

Aleksandra Nikolić zakačila virus

Međutim, negativni komentari nisu jedini problem koji je zadesio Aleks i Cara. Filip je na svom Instagram storiju podelio tekst koji je izazvao zabrinutost kod svih njegovih fanova. Naime, on je objavio sliku kako jede čorbu od škampa i napisao da ona leči čak i koronu. Ova izjava je odmah izazvala strah i paniku među njegovim pratiocima, koji su posumnjali da se Filip zarazio virusom i da mu je zdravlje ugroženo, ali se na kraju ipak ispostavilo da je Aleks ta koja se razbolela. 

Kako bi se što pre oporavila Filip je odlučio da joj napravi pravi ugođaj, pa je pokazao da je ozbiljan kuvar i za nju ispekao domaću pitu. On je fotografiju poslao Aleksandri kako bi je iznenadio, jer očigledno u tom momentu nisu bili zajedno, a ona je njihovo dopisivanje objavila na svom Instagram profilu. 

Filip se takođe pohvalio svojim kulinarskim sposobnostima, a nakon ovog gesta sigurno je malo smeškao podršku koja misli da pomirenje nije bio pravi potez koji je Aleks trebala da napravi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading