STANIJA JE SELJANČURA I STARLETA U PENZIJI: Aneli zadala novi udarac Asminu, žestoko napljuvala i njegovu PORODICU!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite nije štedela reči, uključio se i Marko Đedović.

STANIJA JE SELJANČURA I STARLETA U PENZIJI: Aneli zadala novi udarac Asminu, žestoko napljuvala i njegovu PORODICU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Aneli Ahmić i Marko Đedović iskoristili su pauzu u emisiji kako bi u spavaćoj sobi razvezali jezike i žestoko opleli po Staniji Dobrojević i Asminu Durdžiću. Aneli je prva počela da pljuje po svom bivšem suprugu, a onda je i na račun starlete iznela niz uvreda, u kojima se priključio i Đedović. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Ne verujem šta čovek radi a ima dete sa mnom. A je l'si video Staniju? Seljanjčura. On se izbrukao za sve pare, sada ga svi prepoznaju u selu - govorila je Aneli. 

- Starleta u penziji, šišala se kod frizerke na ćošku - rekao je Đedović.

- Sada je i Melvida napravila svoj profil sigurno, oni sada kada hodaju ulicom osećaju se poznatim. Gori Balkan, sada ih svi znaju. Pozdrav za moju svekrvu i svekra - dodala je Aneli.

Asmin je ranije bio jako aktivan na društvenim mrežama i odgovarao je na svaku prozivku koju mu uputi ivša partnerka, ali izgleda da je ispoštvao ultimatum koji je dobio od Stanije, pa je nestao sa društvenih mreža.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

28.10.2023 18:28

Kako to da onaka informisan "novinar", kao Đedović, nije imao informacije kakav je ološ Aneli? Baš me interesuje kako će se pravdati kAda izađe i na koji način će obrnuti ploči, jer je to već radio!!! Isto se odnosi i na Kačavendu.