EPSKA IZJAVA ĐOKOVIĆA POSLE SPEKTAKULARNOG TRIJUMFA! Evo šta je Nole PORUČIO navijačima i NAJMLAĐIM fanovima!

Autor:

Sport

02.06.2024

03:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna pobeda srpskog tenisera.

EPSKA IZJAVA ĐOKOVIĆA POSLE SPEKTAKULARNOG TRIJUMFA! Evo šta je Nole PORUČIO navijačima i NAJMLAĐIM fanovima!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je posle gotovo pet sati igre savladao Lorenca Musetija iz Italije rezultatom 3:2.

Maratonski okršaj ušao je u anale drugog Grend slema u sezoni, kao najduže odigran vremenski na terenima u Bulonjskoj šumi.

Nije krio sreću Nole posle fenomenalnog preokreta i gubitka od 1:2 u setovima, spektakularan preokret među 16 najboljih, gde će mu rival biti Francisko Serundolo iz Argentine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Hvala puno! Malo ću pričati i na francuskom, zaslužili ste. Ono što želim da kažem u ovom trenutku, čestitam Lorencu, šteta što je izgubio. Ovako kasno završiti meč i izgubiti, igrao je neverovatan meč. Bio jako blizu da dobije ovaj duel. Uspeo sam da zaključam stvari na četvrtom setu, jer je on u tom trenutku bio bolji igrač na terenu. Neverovatno je prosto bilo to što je on igrao, igrao je meč sa velikim kvalitetom, pravo je sve manje grešaka i bio sam u velikom problemu. Zaslužujete ogromno hvala, prosto dali ste mi set i energiju u 4. setu. Potpuno sam postao drugačiji igrač zahvaljujući vama i vašoj podršci. Stvarno mnogo hvala - rekao je Novak i u dahu nastavio:

- Prosto neverovatno da ste još uvek ovde, prošla su tri sata iza ponoći, tu stu i deca. Treba da idete da spavate, mali ste za krevet. Zahvaljujem se iz dubine srca, možda i najbolji meč koji sam odigrao ovde i hvala vam za sve. Morate da spavate, idite da spavate - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading