POSLE DISKVALIFIKACIJE USLEDILA BRUTALNA OSVETA: Sanjin ne može da smisli Kačavendu, javno je URNISAO!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena ni ne sluti da joj je on posle napuštanja "Elite" okrenuo leđa.

POSLE DISKVALIFIKACIJE USLEDILA BRUTALNA OSVETA: Sanjin ne može da smisli Kačavendu, javno je URNISAO!

Foto: ATA Images

Sanjin Horvat nedavno je samoinciijativno napustio imanje u Šimanovcima, nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" i moraće da plati televiziji Pink 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao, međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, njega to nimalo ne dotiče.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanjin Horvat pobegao iz Elite

On se često oglašava i javno komentariše pojedina dešavanja iz Bele kuće, a mnogo je začudilo što je o Mileni Kačavendi promenio mišljenje, iako su bili najbliži tokom njegovog boravka, čak se i spekulsalo da su se tu rodili emocije, koje on nije mogao da obuzda, pa je odlučio da pobegne. 

Sanjin je nekoliko puta pružao javnu podršku neprijateljima Milene Kačavende koji ratuju sa njom u rijalitiju, što je upravo i sinoć uradio tokom emisije "Pretres nedelje". Naime, dok su ratovali Milena i Nikola Lakić on je uslikao ekran i podržao Nikolu. 

- Lakić 1000% u pravu - napisao je on. 

Republika

Foto: Instagram.com

Snajin Horvat Instagram

Mnoge zanima kako bi Milena reagovala kad bi znala šta Sanjin objavljuje na društvenim mrežama, zbog čega se publika nada da će on opet biti deo "Elite". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading