SKANDALČINA! Janjuš imao ODNOSE sa Majinom najboljom drugaricom pred ulazak u Elitu, produkcija objavila sve snimke - ISTINA će ih DEBELO KOŠTATI!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš brutalno zaratio sa drugaricom Maje Marinković!

SKANDALČINA! Janjuš imao ODNOSE sa Majinom najboljom drugaricom pred ulazak u Elitu, produkcija objavila sve snimke - ISTINA će ih DEBELO KOŠTATI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić među takmičarima poznatija kao Poršelina došla je do Marka Janjuševića Janjuša tokom emisije ,,Gledanje snimaka" i ušli u žestok sukob. Drugarica Maje Marinković imala je potrebu da Janjušu očita lekciju, zbog njegovih reči koje joj je uputio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 

- Što zoveš mene?! Zovi taksi - rekla je Slađa.

- Nemoj sinu da mi pretiš sa Panamerom...Ku**vo, zaglavio ti se Zolin polni organ. Služiš za ka**nje na Zlatiboru. Mom drugu dolaze sa strane drugovi i onda ona služi za ka**nje - rekao je Janjuš.

- Da ti ja plaćam taksi?! Što si mene zvao?! Što taksi ne platiš za "Narod pita", zašto mene zoveš da te vozim?! Sad se sprdamo, jao - rekla je Slađa.

- Naravno da se sprdaju metlo jedna - odbrusio je Janjušević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Slađa Lazić svađa

 

- Ljubomoran si na mene jer zidam zgradu, jer ti nemaš leba da jedeš. Kome duguješ sve?! Ko će dugove da ti plaća - ponavljala je Slađa.

- Zaglavio ti se Zolin gla**ć - rekao je Janjuš.

- "Srećo, hoćeš sutra da dođeš po mene?", ko sam ja da te vozim - rekla je Slađa.

- Je**o je u du*e Zola, rekao mi je: "Brate, nikada tako nisam je**o u du*e" - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Slađa Lazić svađa

 

- Kunem ti se u oca, nikada se*s nismo imali. Tvoj drug mi je rekao da duguješ 50.000 evra - rekla je Slađa.

- Mikica i ja te držali za rukicu - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lala

13.10.2023 11:35

A tetka Djedovic uvek tu 🤣

Ja

13.10.2023 11:38

Sranjus je toliko ogavana osoba sta koja god zenska osoba da mu kaze sranjus ih odma vredja bila si da ovim sa onom, pa sta I da je bila, mlada je nije muslimanka iz saudijske arabije da joj se odnosi prebacuju. To sve sto sranjus prica misleci da ismeva zensko osobe pogrdnim imenima I optuzbama da su imale odnose sa Kim su stigle nije janjusev problem , sranjus ima cerku koju ce isto tako neko prozivati I razvlaciti tamo vamo. Sranjus odron ljudski zguzvalo mu se to ruzno lice od alkohola I droge a stomacina ispala ne vidi vise svoj maleni polni organ koji se usirio od rumunskih ciganki prostitutki, posto za drugo nema. Jadna ta zena od sranjusa I jadno to dete sranjusevo, a sranjus fk izgovara sve gadosti zenama neka pomisli na svoju krunu skojom toliko ispira usta zadnjih!!!! Sranjus nista drogo osim govno od coveka, karakter 0 , lice rosavo zguzvano kockar alkos propalica vredja zene, a ima cerku krunu sa kojoj je oribao patos javne kuce zadruga