CAR OBJAVIO STOMAK ALEKS NIKOLIĆ: Šok objava ostavila sve bez teksta! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.10.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna fotografija ganula sve njihove pratioce!

CAR OBJAVIO STOMAK ALEKS NIKOLIĆ: Šok objava ostavila sve bez teksta! (FOTO)

Foto: ATAImages

Trudna pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, odlučila je da nakon raskida sa verenikom i ocem svog deteta, Filipom Carem, spakuje kofere i napusti Beograd i uputi se u Vrnjačku Banju, gde uživa i odmara, a sada je odatle podelila i fotografiju svog stomaka, koji je već narastao.

- Jedva te čekam... Ništa nije važno sem tebe - napisala je Aleks u okviru svoje emotivne objave, međutim, istu fotografiju je podelio i Car, koji sa ushićenjem očekuje naslednicu.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić Instagram

- Čeka se beba - istakao je bivši zadrugar.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car Instagram

Kako je Republika pisala, Filip je pristao na sve što je Aleks tražila od njega, samo kako bi se pomirili i nastavili zajednički život, a kako smo saznali, već je dao kaparu za stan u Beogradu, i to od Aleksandrinih para.

Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako uslovila Hrvata da, ako želi da nastave zajednički život, mora doći u Srbiju. Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te nakon burne svađe pokupila se i otišla, ovog put je odlučila da bude mudrija, te sebe i bebu stavi na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove, te odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor. Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji - otkriva je izvor blizak Nikolićevoj za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

12.10.2023 20:42

sa srecom