"MOJI RODITELJI SU BILI PROTIV, SAD SU U STRAHU" Car priznao da li je Aleksandra POŽELJNA u kući, OVE reči će je ZABOLETI!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car priznao šta njegovi roditelji misle o trudnoći Aleksandre Nikolić!

"MOJI RODITELJI SU BILI PROTIV, SAD SU U STRAHU" Car priznao da li je Aleksandra POŽELJNA u kući, OVE reči će je ZABOLETI!

Foto: ATA Images

Filip Car nakon saznanja da će u aprilu sledeće godine postati otac jedne devojčice, otvoreno govori o tome šta su ga savetovali roditelji. Iako njegovi roditelji gotovo se nikada ne oglašavaju, on je istakao da su oni bili protiv toga da ulazi u rijaliti. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car u Premijeri

 

- Moji roditelji su bili protiv toga da uđem u rijaliti, svaki godine rijaliti im je uzeo 10 godina života - priznao je Car za Pink.

Potom Car ističe da je i njegovim roditeljima drago što je Aleksandra trudna, ali da su u strahu da li će njih dvoje moći da iznesu čitavu situaciju:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car u Premijeri

 

- Njima je drago, ali su, vidim po njima da su u strahu, kako ćemo mi to izneti, kako će i sama Aleksandra, da li ćemo moći da se nosimo sa tim, ja sam razgovarao dosta sa mojom porodicom. Da sam išao putem i bio sa svakom ženom, nije trebala da uradi ono. Ja sam krivac svega. Kada dobijaš dete, više nisi prioritet ti i tvoj partner, nego ako si i malo odgovoran roditelj, negde bi trebalo sam da staviš dete ispred sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading