NAKON OPTUŽBE DA JE CAR UBIO BOGA U NJOJ, ON SVE PRIZNAO: Evo šta se dešavalo u Crikvenici pre nego što je Aleksandra pobegla!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car optužen je od strane Aleksandre Nikolić da ju je maltretirao, a on je sada progovorio o tome!

NAKON OPTUŽBE DA JE CAR UBIO BOGA U NJOJ, ON SVE PRIZNAO: Evo šta se dešavalo u Crikvenici pre nego što je Aleksandra pobegla!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Trudna starleta Aleksandra Nikolić u emisiji ,,Pitanja novinara" iznela je tvrdnje da je njen sad već bivši dečko, ali otac njenog deteta, Filip Car tokom boravka u Crikvenici tukao, maltretirao i nasrtao na nju. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić i Maja Marinković

 

Takođe je iznela da se to dešavalo i u Parizu, kada su bili na romantičnom putovanju. On je sada u emisiji ,,Premijera" progovorio o tim optužbama, te pokušao da opovrgne njenu izjavu. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Zbog te optužbe koju mi je stavila na teren, jedino šta gore može biti od toga je pedofilija, toliko me je to pogodilo, iznerviralo me je, kao, udario sam trudnu ženu. Nikada u životu nisam digao ruku na nju. Nikad u životu nisam podigao ruku na ženu. Mogu ići na poligraf, da se moja istina ustanovi. Ja bih voleo da vidim muškarca, koji će upirati prstom u mene, da prožive ono što sam ja proživeo. Što se tiče nje, ona nije rekla da li sam ja nju udario, nego da sam je čupao, nasrnuo, što je po mom mišljenju isto - objasnio je Car za Pink. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading