ZVEZDAN SLAVNIĆ RASKRINKAN DO SRŽI: Objavljena ISTINA o odnosu sa ćerkom Sarom, evo šta se dešava sa njima!

Autor:

Zadruga

21.08.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvom je odnosu Zvezdan Slavnić sa ćerkom Sarom!

ZVEZDAN SLAVNIĆ RASKRINKAN DO SRŽI: Objavljena ISTINA o odnosu sa ćerkom Sarom, evo šta se dešava sa njima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić privukao je pažnju javnosti tokom učešća u rijalitiju, kada je javnost i počela da se interesuje za njegov privatni život i članove njegove porodice za koje se tokom trjanja rijalitija ništa nije znalo - konkretno o ćerki Sari Slavnić.

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić i Sara Slavnić Instagram

 

Slavnić nije želeo da javnosti eksponira svoju naslednicu koju je dobio pre braka sa Anom, međutim sada je prvi put osvanula njena footgrafija.

On je danas na svom Instagramu objavio sliku na kojoj pozira sa ćerkom s kojom je otišao u šoping, a pozirali su nasmejani kako on, tako i Sara o kojoj se gotov ništa ni ne zna.

Podsetimo, tokom boravka u ,,Zadruzi", Ana Ćurčić iznela je tvrdnje da Zvezdan nema idealan odnos sa ćerkom, te da su njih dve vrlo često pričale o njegovim lošim postupcima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

21.08.2023 20:44

Voditelji Rijalitija = abronoše !! "Kaži, kaži ; priznaj, priznaj...pita narod!" Koji bre narod, "krkljaive babe i dede što ne spavaju celu noć - ne pitaju se u svojoj kući ništa, a da pitaju nešto recimo o nekom učesniku... Definitivno, Jelena Golubović manipulatorka : samo da je hvale "noćni telefonisti" i ne zaklapa vilice...kukavica nesrećna, šta drugo! Šivot bi dala kad bi bila Ana Ćurčić... Nije mi jasna ni voditeljka Ana Radulović...navijački...kako za koga...prosečna... mislila sam da je veći kapacitet... da je neutralna... nigde nema Jovane Jeremić. Jedina !! Sve razume...a ove druge voditeljke...ništa baš!!