ZORICA UDARILA NA IVANA PREKO GOCE TRŽAN: Bivša zadrugarka reagovala nakon pevačicine BOLNE ISPOVESTI!

Autor:

Zadruga

05.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otvorila dušu o braku sa Ivanom, Zorica reagovala na društvenim mrežama!

ZORICA UDARILA NA IVANA PREKO GOCE TRŽAN: Bivša zadrugarka reagovala nakon pevačicine BOLNE ISPOVESTI!

Foto: ST/Dragan Kadić/A. NALBANTJAN, E-stock

Pevačica Goca Tržan je otkrila kako je svom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću bukvalno spasila život. Ispričala je kako je stupila u brak sa njim, a onda progovorila o problemima.

- Bila sam u vezi i imala sve, ali se nisam osećala voljeno. Nikada mi nije rekao da me voli. Jasno mi je stavljao do znanja da sam ja tu radi njegovih zadovoljenja. Ja kao i svaka žena sam pokušavala da to sve popravim, da ja od njega napravim nešto drugo, da postane emotivniji. Onda upoznajem Ivana, koji je bio sušta suprotnost. Bila sam jako povređena u prethodnoj vezi, želela sam pažnju, ljubav, da mi neko hiljadu puta dnevno govori da me voli. To sam i dobila, ali nisam skapirala da su moj prvi suprug i ovaj gospodin, dva kraja istog štapa, koji te na isti način bole kada te udari po glavi. Ljubav nije kontrola, to sam tek kasnije shvatila. Ja nikada nisam htela da se udam, ali sam posle par meseci veze ostala u drugom stanju. Bila sam presrećna, toliko sam želela svoje dete, da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu. Onda sam se udala i dešava se to, da sam zaljubljena u to što sam mama i nisam ničemu pridavala značaj, ali godinu dana kasnije sve više sam počela da uočavam znakove. Ipak, trudila sam se na sve načine da sačuvam porodicu, jer potičem iz porodice u kojoj se ceni brak, a onda se Ivan razboleo - rekla je Goca i objasnila da je svom bivšem suprugu bukvalno spasila život:

Republika

Foto: ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

- Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv. Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u "Lazu Lazarević", misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro - pričala je pevačica i nastavila:

- Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu. Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim - govorila je Tržanova u emisiji "Preživeli".

Republika

Foto: ATA Images

Ivan Marinković i Goca Tržan

Zanimljivo je da je njenu ispovest na svom Instagram profilu podelila pevačica Zorica Marković, koja je godinama u zategnutim odnosima sa Ivanom, sa kojim je obnovila rat u "Zadruzi 6", koji je eskalirao nakon završetka rijalitija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

05.08.2023 12:24

Zorice, imaš sinove. Može i njih da snađe sve što je Ivana snašlo - od bolesti do snajki koao što je Goca Tržan koja je bolesnog muža sa tek rođenom bebom ostavila zbog realitija Suvorver, da ti pod tapijom kupe stan koji je prodala a da ti sinovi posle duže vremena povrati vlasništvo, da ti bajke ko Goca varaju sinove u Zvezdarskoj Šumi i da ih gurnu u porok kocke i alhohola. I posle svega ti želim da kao što je Ivan našao Jelenu da ga izbavi da i oni posle svega nađu svoj spas.