JASNA PORUKA DELIJA! Navijači Zvezde razvili TRANSPARENT i uputili važan APEL! (FOTO)

Autor:

Sport

21.05.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju ogromnu podršku u Loznici.

JASNA PORUKA DELIJA! Navijači Zvezde razvili TRANSPARENT i uputili važan APEL! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine bore se za pehar Kupa Srbije na stadionu Lagator, a šampion Superlige ima ogromnu podršku s tribina.

Delije su u velikom broju doputovale u Loznicu, sa željom da svojim ljubimcima daju podršku u najvažnijoj utakmici do kraja sezone.

Oni najvatreniji smešteni su na različitim krajevima stadiona. I dok su Firmaši došli u Loznicu u identičnim majicama, Delije su na svom delu tribine istakle veliki transparent.

Naime, oni su postavili novi poziv svim navijačima da dođu na proslavu osvojene titule u Superligi Srbije i meč protiv Čukaričkog koji se igra u subotu od 19.00 časova i na koji je ulazak besplatan.

Republika

Foto: Republika.rs

Transparent delija na stadionu Loznice

- Subota - proslava titule - svi na Marakanu - napisali su navijači Crvene zvezde na svojoj tribini.

Nema sumnje da delije sigurno priželjkuju da u subotu proslave objedinjenu titulu sa Kupom Srbije.

Zvezda juri četvrtu uzastopnu duplu krunu što je impresivan učinak za najtrofejniji klub u Srbiji. Sa druge strane Vojvidina nije nimalo naivan i lak protivnik i pokušaće da pokvari planove Zvezdi u svojim ambicijama. Ono što može da pokvari ovaj spektakl jeste loše vreme koje preti da pređe u katastrofu.

Do sada je bilo 17 finala, a sedam je odigrano na stadionu Partizana, šest na Marakani, dok su su ljubitelji fudbala mogli da pogledaju finale i u Nišu, Kruševcu, Surdulici i Gornjem Milanovcu, a sada je na red došla i Loznica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading