PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ ISTETOVIRAO NJEN LIK: Volela ga je pre Zvezdana, svi su strahovali od njega! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

19.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ ISTETOVIRAO NJEN LIK: Volela ga je pre Zvezdana, svi su strahovali od njega! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Ćurčić

Iako se Aca Bulić javno eksponirao, po strani je ostao bivši muž Ane Ćurčić, koji nije želeo pred kamere. Kako je drugoplasirana zadrugarka govorila, njih dvoje su i dan danas u dobrim odnosima.

Misteriozni bivši muž Ćurčićke A. K., koji na Fejsbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa naslednikom, fakultetski je obrazovan i bavi se ozbiljnim poslom.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Ana Ćurčić sa prvim mužem

A.K. nakon razvoda od Ane zasnovao je svoju porodicu, a kako se navodi, toliko je bio lud za bivšom zadrugarkom, da je njen lik istetovirao na sovm telu. Inače, Ana je u dobrim odnosima i sa njegovom sadašnjom suprugom.

- Rastala sam se od bivšeg muža, a volela sam ga. Sećam se da sam u srednjoj školi spavala kod njega, a trebalo je da učim hemiju, a meni te prirodne nauke nikada nisu išle, a on je bio strog za moju školu. Ustajem ja u sedam ujutro, o on je celu moju svesku ispisao, sve je uradio. Stalno me je čekao posle škole, svi su se plašili - prisetila se Ana tokom boravka u rijalitiju "Zadruga".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

19.07.2023 16:14

Zašto su strahivali od njega kad svi kažu da je divan čovek