ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROLAZI FINALNI TEST ZA UDAJU: Pre nego stane na ludi kamen sa Carem, mora da se pokaže i u OVOME!

Autor:

Zadruga

16.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i dalje testira Aleksandru Nikolić, evo kako se bivša zadrugarka snalazi u kuhinji!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROLAZI FINALNI TEST ZA UDAJU: Pre nego stane na ludi kamen sa Carem, mora da se pokaže i u OVOME!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", juče je otputovala u Crikvenicu kod svog verenika Filipa Cara. Aleks i Car su sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelili kako uživaju na Hrvatskom primorju, a oni već sada funkcionišu kao bračni par.

Filip je u rijalitiju zaprosio Aleksandru, koja je pristala da bude njegova supruga, a pitanje je momenta kada će stati na ludi kamen i napraviti svadbu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

 

 

Car je danas objavio snimak, na kom Aleksandra i on kuvaju, pa se svima pohvalio da ima najbolju devojku na svetu, koja se i u kuhinji snalazi odlično, te da je napravio pravi izbor.

Iako je Car uvek naglašavao da mu smeta njena prošlost, čini se da je sada uspeo da to potpuno prevaziđe, a sa Aleksandrom planira da gradi budućnost i porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

16.06.2023 20:29

Gde je porodica, gde je porodični ručak, gde je svečano postavljen stol za ručak, gde su zagrljaji, osmesi, radost, gde je veselje zbog dolaska sina i upoznavanja neviste? Kod mene u kući, sve pršti od sreće i veselja kad nam dođu "odbegli" članovi naše porofice koji su otišli zbog posla i školovanja u neke druge zemlje i gradove. Čak i Miško (mačak) malo poblesavi što smo svi zajedno. Dakle, šta to Filip snima (hrane u tiganju ima samo za dvoje), snimak mora sa terase je snimljen davno. Nešto tu ne izgleda bajkovito. Da li je ovo reakcija na Majine snimke iz Sarajeva koji pršte energijom, zadovoljstvom, dobrodošlicom, spontanošću. Filipe, hajde malo energije da sad pokažeš i ti, nema sad tu onih koji ti po tvom mišljenju kvare ljubav. Ili, nešts kriješ Filipe?

Bruno

16.06.2023 21:19

E, baš si jadan Fiki sa tom Sovom tužnom. Prijatelju nije valjda da ti je Veliki šef dao zadatak da do iduće sezone moraš održavati ustanu fejk vezu. Od tebe nikada čoveka i ljudine a od prostitutke porodične žene i domaćice. Čoveče pre pola sata videh je da ona montira podugačke nokte. Sprema se ona u napad pazi šta radiš. Tugo tužna produkcijska .

Laki

17.06.2023 10:40

Prvi test je da donese nagradu 50.000 eura u Crikvenicu.