REŠAVA SVE PO KRATKOM POSTUPKU! Maja o OZVANIČENJU veze sa Zvezdanom, odmah se SUOČILA sa Anom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.04.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva se ponovo našla u centru skandala, a evo kako je rešila stvari sa Ćurčićevom!

REŠAVA SVE PO KRATKOM POSTUPKU! Maja o OZVANIČENJU veze sa Zvezdanom, odmah se SUOČILA sa Anom! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, E-Stock/Časlav Vukojičić

Maja Marinković i Ana Ćurčić

Jedna od glavnih tema u "Zadruzi" trenutno je odnos Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji još uvek nisu ozvaničili. Publika se zainteresovala kad će se ovo desiti, pa je Maji sinoć postavila pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Kako ti je sa Zvezdanom i šta očekuješ kako će se vaš odnos razvijati dalje? - glasilo je pitanje.

- Lepo nam je,  ali mi očekivanja nisu prevelika jer smo u startu rekli kako stoje stvari. Rekao je da želi slobodu i da mu ne treba kragna, ja sam to uzela zdravo za gotovo. Stvarno nam je lepo i to je to - rekla je Maja.

- Slažem se apsolutno sa svim - dodao je Zvezdan.

Maja se potom srela u pušionici sa Anom Ćurčić, koja joj je prebacila što ju je nekoliko puta potkačila da igra rijaliti.

- Ja jesam bila sa njim 13 godina, ali mi je samo bilo moj i tvoj odnos, koji je svima nenormalan. Ti imaš iskustva ovde, ja sam došla ovde sa svojom težinom. Niti me zanima šta radite, niti se bavim time, čak sam se iznenadila da ste to uradili. Ne želim da budem tema ta, želim da se odavde sačuvam, vaš trougao je vaš trougao, opet si išla tamo pokvareno kao da ga ja volim - rekla je Ana.

- Ja moram to da ti kažem, iznerviram se, jer mi bude krivo - dodala je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Ana

- Ja sam i te kako normalna sa tobom. Iz tog razloga ti kažem, ako vidiš da sam žena koja je došla i upala, ja nisam ovi rijaliti momenti Sanja i Marko, nemoj to da primenjuješ na mene. Otežavaš mi još više, jer će da ispadne da ja ljubomorišem na tebe i Zvezdana. Vi radite, mene to ne zanima Majo. Hoću da odem svojoj deci, svom životu i svemu tome dobrom. Mislim da imaš tu ljudskost u sebi naspram svih ovih ljudi - rekla je Ana.

- Bilo mi je krivo da kažeš da si promenila mišljenje i da sam ja pokvarena. Ako si nešto shvatila kao provokaciju, nisam imala nameru - rekla je Maja.

- Smatram da šta god da je tamo, da imaš poštovanja prema meni, zbog Ane, da ne posmatraš Anu kroz Zvezdana - istakla je Ćurčićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading