NAJŠOKANTNIJI PRIZOR IZ ZADRUGE! Zvezdan Slavnić hoda GO po imanju! (18+ FOTO)

Autor:

Zadruga

18.04.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu skandaloznih poteza Zvezdana Slavnića!

NAJŠOKANTNIJI PRIZOR IZ ZADRUGE! Zvezdan Slavnić hoda GO po imanju! (18+ FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Aktuelni takmičar "Zadruge 6" Zvezdan Slavnić jedan je od najkontroverznijih učesnika koji su se pojavili u rijalitijima. Sin legendarnog košarkaša Moke Slavnića iz dana u dan šokira svojim potezima. Juče je javno osudio porodicu svoje izabranice Anđele Đuričić zbog toga što joj nisu poslali čestitku za Vaksrs, a na stub srama stavio je i njenu najbolju drugaricu popadiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić miriše papuče

Jedna od stvari koju publika najviše zamera Zvezdanu jeste njegovo agresivno ponašanje, ali i to što po Beloj kući stalno hoda po gaćama i ponaša se kao da se nalazi u svom domu. Slavnić je juče otišao i korak dalje, pa su kamere zabeležile njegovo nago telo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Zvezdan Slavnić go

Na društvenim mrežama se prošili slika gde se vidi da Slavnić hoda pored svoje ljubavnica kao od majke rođen, a necenzurisanu sliku možete videti klikom na link OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nada

18.04.2023 19:56

Debilčina jadna!!! pokazuje golo telo, kao da je neki frajer, a debeo, ćelav sa krivim nogama!!! Pri tome - ubica, kriminalac, lažov i nasilnik! Razmaženi mamin sin, koji je jedino zaljubljen sam u sebe i nikoga drugoga ne voli, počev od rođene ćerke. Zreo je da se zatvori zauvek!!!

IDIOTIZAM

18.04.2023 20:28

Ma idiot nije kriv vec oni sto ga forsiraju i DRZE. MAFIJASI !