OBEĆAO DA ĆE ISPRAŠITI ZVEZDU U ARENI, ALI... Evo šta o KRAHU Partizana i SUKOBU Nanelija i Lazarevića kaže JEDINI očevidac!

Autor:

Sport

20.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jedini sam zaista sve video tako da sam očekivao poziv"

OBEĆAO DA ĆE ISPRAŠITI ZVEZDU U ARENI, ALI... Evo šta o KRAHU Partizana i SUKOBU Nanelija i Lazarevića kaže JEDINI očevidac!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76.

Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice.

Jedan od najboljih igrača crno-belih u ovoj seriji bio je Džejlen Smit. On je nakon meča pričao o debaklu Partizana i situaciju između Nanelija i Lazarevića koja je prethodila jučerašnjem duelu.

- Jedan od naših najboljih igrača je ispao iz konkurencije. Ne znam šta se desilo. Mislim, bio sam tu sve vreme. Teško je. Verovatno je Zvezda tu dobila malo prednost. Momak koji nije igrao je isprovocirao Džejmsa. Bio sam tu. On je izašao kao da će nešto da uradi, Džejms se samo branio. Verujem da bi se svako tako poneo. Branio bi se. Jednostavno, ne daš na sebe, rekao je Smit za "Mozzart Sport".

Republika

Foto: Starsport

Smit i Mitrović u finalnoj seriji

Potom je rekao da mora rano u policiju.

- Izjutra moram u policiju, malo da se naspavam. Jedini sam zaista sve video tako da sam očekivao poziv. Gledao sam i snimak. Ne znam. Kamera nije snimila ono što sam ja video. Ili je snimila samo kraj. Nadam se da ću sutra sve videti. Samo ću da kažem šta sam ja video, da kažem istinu, nastavio je naturalizovani Hrvat i dodao:

- Teško je, izgubili smo 0-3 u teškom derbiju. Ne možemo sada ništa da uradimo. Prilično su dobar tim, kroz ovu seriju su bili bolji. Moramo to da progutamo i da o tome razm.. Imali su odgoovr na sve naše serije. Kad bismo se vratili, izjednačili, oni bi pogodili dvojku, trojku, sedam ili osam poena bi vezali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading