NIKOLA ROKVIĆ PRIKUPIO NEVEROVATNU SUMU NOVCA: Uključio kameru, pa podelio ŠOK vesti!

Autor:

Zabava

24.04.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić otkrio koliko novca je sakupio za pedijatrijsku onkologiju na svom hodočašću!

NIKOLA ROKVIĆ PRIKUPIO NEVEROVATNU SUMU NOVCA: Uključio kameru, pa podelio ŠOK vesti!

Foto: Instagram.com

Pevač Nikola Rokvić, poznat po svom humanitarnom radu, nalazi se u trećem danu hodočašća ka grčkom manastiru Svetog Nektarija Eginskog, sa ciljem da prikupi sredstva za pedijatrijsku onkologiju. Rokvić je otkrio da je za samo dva dana uspeo da sakupi impresivnih dva miliona dinara, zahvaljujući podršci pojedinaca, kompanija i firmi.

U svom obraćanju, pevač se zahvalio svojim pratiocima na podršci koju su mu pružili tokom puta.

- Divni moji ljudi, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama. Dajete mi jednu radost koja mi pomaže da svaki kilometar bude lakši: Zahvaljujem se i na svim uplatama, zahvaljem se pojedincima, kompanijama, firmama. Prikupili smo skoro 2 miliona dinara za pedijatrijsku onkologiju... Ljubim vas i molim. Radujte se - rekao je Rokvić u videu koji je objavio na početku trećeg dana puta.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nikola Rokvić

U svom obraćanju, pevač je pozvao kompanije, pojedince i prijatelje da im pruže podršku u ostvarenju ove velike misije. Njegova posvećenost i upornost u prikupljanju sredstava za dečju onkologiju su inspiracija za sve koji prate njegovo hodočašće.

Nikola Rokvić je svojim humanitarnim radom još jednom pokazao veliko srce i posvećenost plemenitom cilju, dok je podrška koju je dobio od zajednice dokaz da se uz slogu i solidarnost može postići mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading