ŠOK! Snima se FILM o Jeleni Karleuši - Otkriveno ko će glumiti GLAVNU ULOGU, svi su zanemeli!

Autor:

Zabava

05.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otkrila da se snima film o njenom životu!

ŠOK! Snima se FILM o Jeleni Karleuši - Otkriveno ko će glumiti GLAVNU ULOGU, svi su zanemeli!

Foto: ST/Dragan Kadić

Najveća estradna zvezda, Jelena Karleuša, nedavno je otkrila jednu veoma uzbudljivu vest tokom svog gostovanja u jednoj emisiji. Pored priče o tome kako zvezde proslavljaju vaskrs, Karleuša je odlučila da podeli ekskluzivnu informaciju sa svojim obožavaocima.

Uzbudljivo otkriće je da je pevačica trenutno u pregovorima da samu sebe glumi u filmu. Istakla je da su pregovori veoma aktivni, te da je u razgovorima sa jednim vrlo poznatim glumcem koji bi takođe dobio zapaženu ulogu.

- Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome, ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge. Glumiću samu sebe - rekla je Karleuša za Informer. 

Foto: Ata images

Jelena Karleuša

 



Ova vest je sigurno izazvala interesovanje mnogih, a fanovi sigurno nestrpljivo očekuju da čuju više detalja o ovom uzbudljivom projektu.

Pored otkrića o filmskoj ulozi, Jelena Karleuša će takođe govoriti o tome kako estradne zvezde proslavljaju jedan od najbitnijih hrišćanskih praznika - Vaskrs. Očekuje se da će pevačica podeliti svoje lično iskustvo i tradicije koje neguje tokom ovog praznika.

Ovo će sigurno biti prilika da javnost sazna više o tome kako poznate ličnosti provedu praznične dane, kao i da se upoznaju sa nekim zanimljivim detaljima iz privatnog života Jelene Karleuše.

Foto: Republika

Jelena Karleuša

 


S obzirom na veliku popularnost pevačice, njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju da čuju šta ona ima da kaže o proslavi Vaskrsa, kao i da saznaju više o njenim planovima za budućnost, uključujući i filmsku ulogu koju je nedavno otkrila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

06.05.2024 10:33

Jedva cekam ovo ce biti turbuletan dokumentarac