RUSVAJ U JUTARNJEM PROGRAMU! Jovana ugostila i Zoricu Marković! Zaigrale kod bazena, pa se obratile gledaocima! Ovo nigde niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana meni je čast da sam kod tebe i ovo možeš samo ti i televizija Pink! Svima naravno želimo sve najbolje i ostanite najbolji - rekla je Zorica!

RUSVAJ U JUTARNJEM PROGRAMU! Jovana ugostila i Zoricu Marković! Zaigrale kod bazena, pa se obratile gledaocima! Ovo nigde niste videli! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić preselila je na kratko jutarnji program na svoje imanje u Grockoj, koje sređuje zajedno sa partnerom Draganom Stankovićem, pa je pored političara i drugih dostiju iz raznih drugih sfera ugostila i brojne estradnjake. Tako joj se među prvima odazvala Zorica Marković kako bi odmah došla u vaskršnji jutardnji program, pa su Jovana i ona zajedno gledaocima poželele sve najbolje uz muziku i dobar provod. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić i Milica Jokić

 

- Jovana meni je čast da sam kod tebe i ovo možeš samo ti i televizija Pink! Svima naravno želimo sve najbolje i ostanite najbolji - rekla je Zorica koja je sve vreme igrala sa kolegama iz benda. 

Podsećamo, sve se dešava ovog jutra u Grockoj, pa su ljudi na društvenim mrežama komentarisali da joj je Jovanina ideja za Jutarnji program odlična, dok su usput svi iščekivali da vide kakav se pogled prostire iz njihovog ljubavnog gnezda. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Na samom početku programa nizali su se kadrovi luksuznog imanja, gde se vidi u potpunosti kuća koja je po voditeljki dobila ime.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić i gosti na imanju

 

Osim kuće koja se nalazi pri vrhu dvorišta, luksuzno imanje poseduje i ogromno dvorište gde su bazen, dečije igralište, ali i vinograd.

Dragan Stanković se do sada nije oglašavao za medije, ali ovoga puta je napravio presedan i zajedno sa Jovanom dočekivao goste i prvi put javno govorio rame uz rame sa njom.

Inače, Jovana je prvi put ugostila i Draganove sinove koji su pokazali koliko su prizemni i normalni momci. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading